Mevaninannesiii Kizlarrr bunaldımm her gün ne pişirsem diye düşünmektennnn🙈 Bugün de benden gelsin bu post . Akşama menuleriniz neler kopya çekelim 🤤
Morprenses Mevaninannesiii tavuk vercem fırına yanına pilav salata. Artık çok zor yemekleri yapamıyorum buzluktan veya böyle direk pişirilen şeyler favorim 😁
zeeynepp19 Mevaninannesiii tam post açıyordum dur aramaya yazıp bakayım dedim bende kararsız kalanlardanım ne yapsam acaba 🤤
Nurcin Mevaninannesiii Kız patatesli börek yap.. yanına çayı demle.. domates salatalık kes.. Peynir zeytin çıkar.. Daha beni yesin
blueberyy00 Mevaninannesiii misafirim var ama hiç yemek yapamam rahatsızım dışardan soyliycez 😂 en sevdiğim
Mevaninannesiii Nurcin 😂😂😂 hayatta doymaz beyefendi pilav çorba ana yemek doyurucu şeyler olacak illa
Siracinannesi Mevaninannesiii patates tavuk aticam fırına yaninda salata çorba diye düşündük abimle nişanlısı bende ama hiç yabancı olmadıklari için yardım ediyor beraberce yapicaz inşallah birazdan 😂😂😂 (nişanlısı yakın arkadaşim😂)
blueberyy00 Mevaninannesiii benimde 😂😂 erken doğum riskim var doktor dinlen yorma kendini dedi eşimde misafir geleceği zaman hazır yemege sığınıyor mecbur hiç gelmese misafir desek saolsun gelenler en samimi olduğumuz kişiler ben evden çıkamıyorum iyi geliyor arkadaşlar gelince moral oluyor