LeilaNilay Kizlar 10haftalik hamilehm malesef hala gecmiyor bulanti kusma çok kotu 2 gundur hicbirsey yiyemedm .yemek yediymi unutmusum gercektden su bile.icemiyirm,basim donuyorum ellerim. Buz gibi cok halsizim. Bebege zarari olurmu acaba.
Dilarasrcglr Bulantı ve kusma bende henüz geçmedi 24 haftalığım genelde 4. Aya geçince geçer dediler bende olmuyor aksine susuz kalıyordum içebiliyorsan su içmeyi dene kussan bile su iç dedi doktor ve Bu durum hamilelikten hamileliğe değiştiğini söylüyorlar bebeğime Bi sıkıntı yok bulantı ilacı veriyorlar zaten
LeilaNilay Dilarasrcglr bulanti ilaci ban faydasi yok canim.hatta serum bile takdirdim. Biraz duzeldim.sorna yine basladi
Dilarasrcglr LeilaNilay en az hafta 2 acile gidiyorum gidince de serum takılıyor geçmez gebelikten gebeliğe değişiyor bazıları hiç bulantı olmadan geçiriyormuş bana da pek faydası olmadı günde 4 tane alıyordum kendim bıraktım 🤭 ama bulantı yada kusma çocuğa Bi sıkıntı yapmıyor tek sıkıntı susuz kalma
LeilaNilay Dilarasrcglr ben yemek yememekten korkuyorm kanim dusuyor,halsiz oluyorm ve bebege zarari olurmi .hic vitamnli seyler alamiyorm.yemek bele yemiyorm napciamm of
Dilarasrcglr LeilaNilay hiç dert etme az da olsa kussan bile yemeğe bak dedi doktor özellikle su onu bırakma ben et yiyemiyorum et suyundan çorba yapıp içiyorum Bi şekilde faydalanmaya çalış derim ama her türlü anneden aldığı için senin halsiz düşmen normal oluyormuş