Umrann20 Merhaba hanımlar bebeğinizin cinsiyetini kaçıncı haftalarda öğrendiniz ve isim ne düşünüyor sunuz❤️
meryemefem Umrann20 29. Haftaya girdim dün kontrole gittim halen öğrenemedim kız olabilir diyor ama kesin olmamakla beraber
Nazlimom Umrann20 12. Haftada tahmin etmişt net 16. Haftada erkek oldugunu öğrendik adını Asil Ege koyacağız💙
1oguzannesi Umrann20 12. Haftada ikili tarama için gidiince öğrenmiştim doktor beklemedigiim bir anda pat diye diyince şok olmuştum 😂 ismi oğuz kağan olaacak rabbim izin verirse
Umrann20 Edadrmz yaaaaaa🥺 kesin erkek mi dedi yoksa erkek olabilir mi dedi benimde 2 gün sonra kontrolüm var ve bende 12+4 üm bugün gidince öğrenmeyi çok istiyorum ❤️
Edadrmz Umrann20 aslında benim doktorum 12.haftamda gördü ama kendi prensibiymiş 13ten çnce sölemiyorum haftaya bida gel dedi gittim direk erkek dedi zaten 🥰
btlbsr 12.haftada biz sormadan doktor kendisi net söyledi cinsiyetini. Özellikle sormamıştım halbuki netleşmeden kafa karışıklığı olmasın diye. Yine de 18.haftaya kadar beklicem sonra ismini netleştiricem inşallah.
benimmdunyamm btlbsr direk söyledi mi cinsiyeti 🤣🤣insna bir cinsiyeti görüyorum falan der bana direk demez inşallah cinsiyet partisi yapacam 🤣
btlbsr benimmdunyamm evet 😂 arkadaşlarımda aynı şeyi söyledi belki parti yapacaktın kağıda yazdıracaktın o ne öyle diye de takmadım tabi hem parti yapmicam hemde genede beklicem 18 e kadar sağlıklı olsun da kızı da erkeği de bizim😇 parti yapacaksanız öncesinde söyleyin cinsiyeti belliyse kağıda yazar mısınız filn diye benim gibi pat söylemesin 😂
benimmdunyamm 1oguzannesi anam doktorlarda değişik insan bir der cinsiyeti görüyorum diye 🤣direk erkek mi dedi
1oguzannesi benimmdunyamm evet direk diyince şoka uğradım ağzımı bile açmadan mal gibi çekip çıktım odadan öylece yarım saat sonra sevincimi yaşadım 😂😂
Leylasiva21 Umrann20 16 haftalık öğrendim kızımı. Biz eşimle daha bişi yokken kızımız olursa Lorin olacak demiştik