blueberyy00 Prima pahalı şu an onunla başlamayı düşünmüyorum bir kere alınacak birşey değil çünkü bebek bezi Sleepy bio natural, Molfix ve baby turco arasındayım birde yenidoğan için onerdiginiz bezin kaç numarasıyla başladınız ??
blueberyy00 suslubocu banada biryerde tanıtım için verdiler aslında güzel duruyor ama kararsızım hala
MerveeD blueberyy00 Valla bende baby turco aldım 250 tane indirimdeydi 1 ve 2 numara aldım 40 tane de yeni doğan slepy almıstım diğerleri çoook pahalı inşallah kızımın popişine uygun bır bezdır 🙈🤗
blueberyy00 MerveeD İnsallah uyar alırken en kararsız kaldığım şey oldu ya herşey hazır bir bez yok 😂
MerveeD blueberyy00 benımde beşik 🤷♀️🤷♀️ 26 haftalıgız hala beşik almadık ahşap mı park yatak mı kararsızız
blueberyy00 Firdevs_sahinnn Ay evet sleepy bide o diyorlar 1 numarası çok küçük diye çok kararsızım ya
blueberyy00 MerveeD besigimizi aldık ama 1 ay teslimat süresi verdiler hala gelmedi bu ayın sonunda inşallah gelcek ben büyüyebilen ahşap beşik aldım Pierre Cardin marka ilk 6 aylık bir süre içinde e bebekte küçük beşikler varya sallanır ondan almayı düşünüyorum sonra yatağına alistircam uysal bebiş olursa benim odamda da uyusa beşikte çocuk odasında da uyusa aynı uzaklıkta bana o yüzden yatağına alıştırmam daha iyi olur diye düşündüm
Kendineanne MerveeD ben kiwi zoody aldım anne yanı portatif rahat üç yaşa kadar kullanır altında da bez vs koymak için yer var sallanabilir memnunum iyi ki almışım. Bebek odası da kanz salerno aldım hepsini de yavaş yavaş aldım fiyatlar da artıyor fazla beklemeden alın derim
Oznurkk blueberyy00 ben en ucuzdan başlamak istedim baby turco aldım. Markette çalışırken en çok baby turco satılıyordu acaba fiyattan mı yoksa iyi olduğu için mi bilemiyorum tabi. Eşimin arkadaşı en iyisi prima diye bayağı bir stok yapmıştı. Bebek doğunca 5-6 bez ancak kullanmışlardı bebeği hep pişik yapmıştı. Onlar da hala molfix kullanıyorlar. Deneme yanılma yoluyla bulmak gerekir 🙂
blueberyy00 Oznurkk evet o yüzden asla stok yapmayı düşünmüyorum ve primaya da başlamayı düşünmüyorum önce hem iyi hem daha uygun yollu birşey olsun diyorum
blueberyy00 Firdevs_sahinnn bende öyle düşünüyorum 1 numara alırsam en küçük paketi alırım denerim bedenini diye en iyisini yapmissiniz
Morprenses blueberyy00 ben sleepy bio natural aldım 1 numara az aldım 2 numarayı biraz fazla aldım ama yine de eğer sorun olursa diye çok stok yapmıyorum sorun yaşarsam molfix sonra da prima diye deneyerek gitmeyi düşünüyorum
Firdevs_sahinnn blueberyy00 Evet zaten 1 numara küçük ya çok 1 no alacağımızı sanmıyorum 2 ye geçilir hemen
Morprenses blueberyy00 aynen canım en normalinden zirveye çıkmak daha mantıklı hem içeriği en çok önerilen bezlerden biraz büyüyünce normal sleepy alıcam onun da içerik temiz ama bunda bambu özü falan varmıs yenidoğan için daha iyi deniyor . Bi arkadaşımın bebeğine sadece baby me pişik yapmamış mesela eğer sorun yaşarsan da aklında bulunsun
blueberyy00 Morprenses evet oda aklımda onuda bir iki kişi önerdi artık deneye yanila bulacaz benim görümcem 3 yaşına kadar bağladı 3 senede Prima premium care kullandı iflahi kurudu resmen yazık günah değiştirmek istediğinde poposu kabul etmedi pişik oldu hep çocuğunun yazık gunah bebekken hadi kiyamiyor insanda büyüyüp 2-3 yaşında da o kadar beze vermek çöpe gidiyor para bildiğin o yüzden ondan gözüm korktu hepsini denerim olmazsa Prima mecbur kalırsam