Esraalmawla Arkadaşlar 16 haftalık hamıleyım 2 gündür grıbın ve dun gece cok koru burnum tıkandı acılmadı otrıvıne mantol iyi gelıyor onu sıktım sabaha kadar rahattı sabah yıne basladı ne yaptıysan açılmıyor sizce otrivine bir fıs daha sıksam Ne olur ki
BesteCanerKutluzolu Esraalmawla o tarz burın spreylerini doktoruna sormadan kullanma sordunmu bilmiyorum ama. Tuzlu su yapabilirsin kendin bir pet şileye tuzlu su yap tıkanınca burnunu o suyla temizle burın spreyi de olsa ilaç sonuçta
Esraalmawla BesteCanerKutluzolu dün o hastanede baska bır doktora sordum kullanabılırsın dedi ama geceydı aradıgımda pek emın olamadım belkıde uykuluydu internette hamılelere onerılmıyor 😷
BesteCanerKutluzolu Esraalmawla yani ben de zararlı diye biliyorum ama seni telaşlandırmak istemedim kendi doktorunla görüşmen en iyisi. Gerçi korkma bi kereden de bişey olmaz yine için rahat olsun ama bence tıkansa bile sıkma bir daha. Ben de griptim 1 hafta hiç açılmadı burnum hiç uyuyamadım tıkanıklıktan ama yine de vermedi doktorum herhangi bir şey sadece tuzlu su maalesef
BesteCanerKutluzolu Esraalmawla sadece portakal ve kivi tavsiye etmişti doktorum onu yedim başka hiç bir pey yapamıyorsun maalesef🙁 portakalın suyunu sıkıp içtim bol bol da kivi yedim c vitamini bakımından çok iyiymiş çünkü ateşin çıkarsa ya da boğaz ağrın olursa başlar başlamaz doktora git bu arada enfeksiyon olmasın
Esraalmawla BesteCanerKutluzolu ilk başta bogaz ve kulak agrısıyla basladı smdıde tüm kemiklerim agrıyor ve burnum tıkalı ama oyle cokcok kotu degılım bır gun daha beklım gecmezse gıdeyım dmı doktra