NecatiMerveCingz
İki düşükten sonra kızıma hamile kaldım doğuma kadar düşük riski kanamalı geçirdim 4. Aya kadar progrstan doğuma kadar clexan kullandım kız annesiyim ama doğuma kadar herkes büyük ve sivri göbeğimden erkek olucak diye moral bozardı. Son kontrolde doktorumuz 14 Ağustos sabah 7 hastanede hazır ol bekletmeden alıcam ameliyata dedi topaçım 4.200 kg olduğu için sezeryan zorunlu oldu 😊 ameliyat tarihini beklemek çok stresli geçti bilmemek daha iyi sanırım. Gurbette olduğum için annem doğumdan bir gün önce geldi o gece uyumak imkansızdı herkes uyurken ben sabah kadar turladım evi nasıl olucaktı sağlıklı olucakmıydı çok acırmıydı yarı uyanık olucam ya hissedersem diye dolanıp durdum. Sabah herkes hazırlandı ben tabi geceden hazırdım çantaları aldık tuttuk hastane yolunu stres ve korkuyu atamadığın için ameliyatta sürekli tansiyonum düştü hep birisi uyuma sakın diye uyarıyordu sonra bir ağlama sesi yanağımda görüverdim kızımı ilk cümlem “”yaaa çok küçük”” demişim halbuki topaç 😁 yarı baygın düştüm stres ten yorulmuşum ameliyattan odaya alırlarken “ilk ve sondu birdaha doğurmam” diye inlemişim sürekli annem hala hayırlatır 😁 keşke kilosu musait olsaydı da normal deneseydim diyorum ama bi şekilde dünyaya geliyorlar ve hayatının odak noktadı oluyorlar sonra zaten aşk yaşıyorsunuz uyurken bile özlüyoruz 🤗😍 herkese hayırlı doğum nasip olur inş 😊