Mevludedamgaci Kızlar bebek için doğum çantama; Hastane çıkışı Hastane çıkışı haricinde bir takım daha koydum Extra 2 tane zıbın Çorap 2 adet şapka 2 adet ağız mendili 1 adet kalın battaniye Biberon 1 adet emzik 10 adet bez 1 paket ıslak mendil Bunlar yeterli mi bebek için başka koymam gereken bisey varmı sizce
Wonderful_mom Mevludedamgaci yeterli bence sen buraya o 10 kat takim koyanlara bkma eb fazla iki takim lazim olur..
Mevludedamgaci Wonderful_mom evet bende aynı fikirdeyim hastane evimize 15 dklik mesafede extra bisey lazım olursa eşim eve gelip alır napayım 🤭😅
Mevludedamgaci Brgl34 pişik kremini bir çok kişiye sordum doğar doğmaz kullanilmadigini söylediler, ama ne olur ne olmaz koyayım onuda teşekürler 🥰
minik22 Bencede bu kadar yeter zaten ev yakın bişi olursa halledilir 🙈 bazıları iki bavul hazırlıyor şok oluyorum
Mevludedamgaci Kendim için ayrı bir çanta yapicam 2 adet pijama takimi 2 adet atlet 3 adet kilot Terlik Göğüs pedi Molped bariyerli ped 1 adet havlu kağıt Hastaneden çıkarken giymek için eşofman Bunlar yeterli benim için diye dusundum
Edadrmz Mevludedamgaci kendiniz için emzirme südyrni Mevludedamgaci kendiniz için emzirme südyenide koyun bence . Bide çorapları biraz büyük alıp koyun diye okudum bi kaç yerde . Normal mi sezeryanmı bilmiyorum ama gaz çıkartmada iyi olduğu için kayısı hoşafı mutlaka alın diyolar bide rezene çayı 🥰
Mevludedamgaci Edadrmz sezaryen olacak doğumum , teşekkür ederim🥰 hosafta alayım yanıma o zaman gaz çıkarmak sorun oluyormuş sezaryenden sonra 😏
Edadrmz Mevludedamgaci evet evet gaz çıkartmadan hastaneden çıkamıyomuşsun bide sezeryandan bigün önce hafif şeyler yiyin ki ertesi gün sizi zorlamasın . Son olarak kahve bitter çikolatayıda unutmayın . Hepimiz kadın doğum doktoru gibi olduk burda resmen😂
Mevludedamgaci Edadrmz ay çok teşekkür ederim valla zaten normalde de gaz çıkarma problemim var inşallah ise yarar bunlar , kahve ve bitter çikolata duymamıştım oda mi iyi geliyormus
Edadrmz Mevludedamgaci sezeryandan sonra baş ağrısı için çok iyiymiş hem bu form da okumuştum hemde sezeryan olan arkadaşlarımda duydum canım