2melekannesii___ Açtığım postta anlatmıştım kime soylediysem dogumuma gelmek istememislerdi. 3 4 gündür annem arıyor ablan gelecek diyor. Dogumuma 4 ay varken yok dediler sanki yarın doğuma çağırmışim gibi. Özel de devlette farketmez ben kendim bakarim eşim de yardım ederim diyor. Yok demek istiyorum dogurduktan sonra annem küser ablana ayıp ettin diye eminim ben suçlu çıkarım. Kabul etsem kırıldım bi kere yanımda o varken lohusalik duygusuyla sinirlenir üzülürüm onu da kırarım. ne yapmaliyim 😔
Sdkl 2melekannesii___ ben olsam kabul etmezdim zamanında tepkisiz kalacaklarına “ablacım bir bakalım duruma kesin birşey söyleyemiyorum ama bi eşimle konuşayım bende yanında olmak isterim” gibi bir cevap verseydiler bugün gelmeseler bile zoruna gitmezdi. Dolduruşa getirmek istemem ama yabancı gibi davranmışlardı hatırladığımda göre.
Aryaece17 Eşimin yardım edeceğini ,kibarca gelmemesini istediğimi söylerdim.Ama bence ablanızla konuşun gönüllüyse gelsin ,sırf sen kırıldın diyeyse gelmesin
2melekannesii___ Sdkl Ablam ; kusura bakma ayni şehirde hatta ayni mahallede kaynanan varken ben çocuğumu kimseye birakip gelemem demisti.
bireylulmeselesii 2melekannesii___ bunu daha önce söylediği için kendini hazırladığını eşinle halledeceğini gerek olmadığını sonra istediği zaman misafirin olabileceğini söylersin kibarca teşekkür edip . Sen kırılacak mısın diye düşündüler mi sen de düşünme
Civcivim000 2melekannesii___ bazen üslup her şeydir🙄tırnağın varsa başını kaşı demişler. Bu tavırlardan sonra geldiklerinde aklınıza gelip rahat edemeyecekseniz eşiniz de yardımcı olacaksa madem yerinizde olsam ihtiyaç olmadığını kendi düzenlerine bakmalarını söyler kabul etmezdim sanırım.
Sdkl 2melekannesii___ hamileyken söylenen her laf insana acı veriyor onlarda anne olmuş bilmeleri lazımdı ama herşey olacağına varır. Kaynana başka abla anne başka birşey. Şuan annem yanımda doğumu bekliyorum günüm doldu kayınvalidem sağolsun gelse yardımcı olur ama annemin yerini tutamazdı yada ablamın. Sen kendini üzme tek kalırsan eşin yanında olduktan sonra Allah öyle bir güç verir ki sen bile şaşırırsın neler yapabildiğine yeterki iş başa düşsün.