Mubufe Mom545441 oğlumdayken 7 gün kala öğrenmiştim 118 çıkmıştı kan sonucum şimdi 5 yaşında çok şükür 🙏🏻
Melis2015 Mom545441 Ben 3gun kala öğrenmiştim ve 3gun sonra adette görmüştüm 🙃 ama normal değildi böyle az azdı doktora gitmiştik hemen korkuyla bı sıkıntı çıkmadı şükürler olsun 25haftalik hamileyim
Siyacus Melis2015 sag salim alın kucaniza canım 🙏adet gorduyunde normal mi adet oldun yoksa lekelenme sekildemiydi?
ahineS Mom545441 ben de Mom545441 ben de 5 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim çok silik bir şekilde çıkmıştı yalnız. Ertesi günü de kan verdim değer 17 falandı ☺️ Birkaç gün daha beklemekte fayda var aslında.
funnymummy Mom545441 inşallah canım negatif bile çıksa gününü bekle belki sonradan çıkar seninki moral bozmak yok 😉
Melis2015 Siyacus Allah razı olsun canım lekeden fazla normal adettende azdı tutunma kanaması olabilir demişlerdi gittiğimde risk görmedi 2gun falan sürdü zaten bidaha kanama görmedim
Siyacus Melis2015 anladım canım bende test yapmısdim silik çıktı ve sabahı gece adet gibi oldum ama 4 gün sürdü adetden az kanama oldu ama doktora gidemedim ama kafamda belki yerleşme kanamsidir diye sordum canım cevab verdiyi için teşekkür ederim ❤️
1vldndyrki Ben 6 gün kala öğrendim 37 idi 3 gün sonra 188 oldu riskli gebelikten dolayı üç günde bir bakılıyor bugün tekrar kan vereceğim bakalım 😊 çıkmayada bilir geç dönllenme ile geç öğrenen arkadaşlarım olmuştu 😊
babymoomss Mom545441 kuzum sürekli postlarını görüyorum seninde çok kafana takıyorsun takma düşüncelerle hasta olursun bebeğim Rabbim isterse herşey olur inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize inşallah Rabbim sanada nasip etmiştir 😘🌸🙏🏻
Mom545441 babymoomss amiiinn🥲 evet takıyorum çünkü çook istiyorum bide geçen ay kötü bişey yaşadım bilemiyorum ya takmak istemiyorum inan ama olmuyor istediğim için