1234577 Bu gün sabah limon sarısı şeklinde istifar ettim aç karına tabi ve idrarım gün geçtikçe koyulaştı artık kan gibi daha önce tahlil yaptırdım idrarımda protein kaçağı olduğunu söylediler ama bana birsey yapmadılar acaba ben birseyden zehirlendimmi artık bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum 27 haftalık gebeyim 😢😢😢😢
Sultan42 1234577 canım sabahları limon sarısı yumurta sarısı gibi kusman normal safradan geliyor o bende sabahları kustugumda hep o renkte geliyor korkulacak birşey Yok idarar konusuna gelince doktorunuza birdaha danışın hiç başıma gelmedi fikrim Yok
Aycha 1234577 Merhaba, protein kaçağı çok ciddi bir durum, en kısa sürede başka bir doktora, merkeze gidin. Çok geçmiş olsun.
aysirabal 1234577 canimm bende acayip korkmustummm ama megersem gayet normalmis aci yada yagli yiyince filan oluyormus her gebe de yasiyormus bu durumu sıkıntı yapma korkma hic
Tosbik 1234577 canim bnde açken sarı su kusuyorum normal bu yani. Idrarinin koyu olmasida az su tüketiminden miş. Bnmkide koyu bir sikintimiz yok cok şükür
Ebrulii İdrar rengi kırmızıya dönükse eritrosit var anlamına geliyor yani kan bir an önce tahlil verin ihmal etmeyin
1234577 Ebrulii yarın acilen gidip vericem çünkü uyuyamıyorum bunun yüzüne sanki kızıma bir şey olacak
aysirabal ama protein kacagina doktoruna danis tek basina bi sorun olmayabilir ama bas agrisi fazlaca ödem yada tansiyon gibi sikintilar filan da gorukurse gelisim geriligine isaret olabiliyormus doktoruna tekrar test yapmasini dikkate almasini soyle insallah bi sikinti cikmaz yinede ferah tut kendini bide internetten preklampsi yi arastir daha genis bilgiler edinebilirsin
Seyhan34 1234577 benim de idrarımda protein eksikliği vardı doktorum sen bişey yemiyomusun dedi eğer beslenmeni ihmal ediyorsan daha iyi beslenmen gerek