M_hrban Aranızda bu sıkıntıyı yaşayan var mı. Özellikle geceleri burnum çok tıkanıyor nefes alamıyorum. Doktorun önerdiği sprey de işe yaramıyor. Önerebileceğiniz bir sprey varsa yardımcı olursanız çok sevinirim kızlarrr.💝
Hamisannee M_hrban 28 hafta olduk geniz akıntısı ve Burun tıkanıklığı hala devam ediyor uyumadan önce hafif nane yağı sürüyorum başka türlü uyuyamıyorum
Melis2015 M_hrban Benimde aynı bazen çok rahatsız edici oluyor kilo almadan kaynaklı diyorlar ama gitgide büyüyoruz zaten dahamı kötü olcaz anlamıyorum yastığına vicks sürüp uyumayı dene ddiler ama korktum bebeğe zararı olurmu diye 😔😏vicks kokusu bebeğe zarar werir mi acaba
Limons Benim 14. Haftada başladı 33teyim suan dev ediyor hatta artarak deli olcam artık. İnsallah dogum sonrası biter bu şikayet. Benim de bi çözümüm yok sprey var ama pek ise yaramıyor.
Limons Bu arada buhar cihazı aldım gece için bitirmiyor ama hafifletiyor sanki onu deneyebilirsiniz. Sonrasinda bebek için de kullanilabilir
M_hrban Melis2015 ben onu yastığa değil de kaynar suyla karıştırdım buharını çektim içime yine kâr etmedi. 🥺