Sevvalycl Ben 39 haftalığım nstde sancı çıktı bu hafta doğurabilirsin dedi doktor ama ben hiç doğuracak gibi hissetmiyorum
Mehtapca06 Sevvalycl benim 37 haftalikta itibaren nst de sancılarım 100 uzeriudi ama düzensizdi doktor erken doğum riski falan dedi 41+3 de doğurdum 😂
Deletedmom_7 Sevvalycl arkadaşim öyleydi. Nst de sancı yüksek çıkıyor ama ben hissetmiyorum diyordu. Sagasalim doğum yaptı çok şükür. Normal doğum ama suni sancı da aldı. Sancı var açılma yoktu.
Deletedmom_7 Sevvalycl annem de kardeşimde öyle oldu hastaneye gittiğimizde doktor doğumun başlamış dedi ama annem hissetmiyordu 😄
Mucizemannesi21 Sevvalycl bende bugun37+4 oldum kontrolum vardi nst sanci cikti ben hic hissetmedim dogumhaneye gonderdiler serum taktilar sanci dursun diye acilmam yok evdeyim simdilik bakalim ne zaman gelmek isticek
Sevvalycl Mehtapca06 ay maşallah sağlıkla büyüsün sezeryan mıydı yoksa normal mi ben normal istiyorum
Mehtapca06 Sevvalycl normal doğum oldu kuzum ilk dogumumdu ve bebekte iri olduğu için dikişlerim oldu sadece ☺️