Sevilay_Demir Merhaba hamişler, hastane çantama bebek pudrası koymalımıyım???🙄 aklım da geziniyor bu soru çünkü burda yazdıklarında kimsede görmedim🤔
Kelebekk-0307 Sevilay_Demir bebek pudrası bebeklerde tavsiye edilmiyor artk ama tercih sizin. Onun yerine pişik kremi daha kullanışlı olur diye düşünüyorum
Arifesahin Bence koymana gerek yok hastanelerde artık eskisi gibi 3 gün kalınmıyor 1 gün kalınıyor ben sadece pişik kremi koyucam
Nilufar_1996 Yasaklandı diye biliyorum bebek pudrası. Deride gözenekleri tıkıyor bebekler oksijenin büyük kısmını deriden alır çünkü bizde aynı şekil.
Sevilay_Demir Kelebekk-0307 Annem de kardrşlerimde pudra yerine pişik kıremi kullanıyordu ama ablam bebeğinde pudra kullandı kimsede de pudra yazmadığını görünce merak saldı beni işte teşekkür ederim yorumunuz üçin❣️
Serrammm Genel olarak bebek pudrası artık önerilmiyor.eskilerde kullanılıyordu tabi.şimdiki çocuk doktorları bebeğin cildine daha çok zarar verdiğini söylüyorlar
Yeliz_yeliz Sevilay_Demir ne pudra ne krem gerek yok zaten bir gün kalıyorsun çok fazla eşyaya bile gerek yok
Kelebekk-0307 Sevilay_Demir Herkesin tercihi farklı olabiliyor ama pudra zaten toprak topak olur ıslanınca daha çok rahatsız eder bence hiç düşünmeyin bir de kaldıkça kokusu da ağır olur gibi geldi bilemedim 🤷♀️
Aryaablaoldu Sevilay_Demir pudra çok gereksiz bir şey hemde çok zararlı. Büyüklerin dediği gibi pişik olmaz yok isilik olmaz olayı da yanlış hiçbir işe yaramıyor. Çantaya mustela bariyer krem koydum ilk çocukta şimdi de öyle yapicam. Pişik olursa da sudocrem on numara 👍🏻👍🏻