Karairem001 Az önce doktordan geldim kesemizi gördük çok şükür ama biraz küçük haftaya cuma gel dedi kalp atışını duyalım dedi 🥰
Deletedmom5262 Karairem001 hayırlı olsun gözünüz aydın 🥰 bende beşinci haftada görmüştüm keseyi ama kalbini 7. Hatta 8. Haftada duyduk çok küçük olduğu için duyulmadı 😊 Size tavsiyem bir hafta sonra değil iki hafta sonra gidin kalbi duyamayinca insan biran üzülüp panik yapıyor çünkü 🙈
Tubmavi Karairem001 7. Haftayı geçsin derim 7de bile duyamayan çok var. Ben 7+1de gittim üç kere denedi doktor zorla çok derinden duydu
Habus Karairem001 gözünüz Aydın ❤️ ben de bugün 3 de gireceğim kontrole geç döllenme yok hatta 2 gün erken yumurtlama oldu reglden 3 gün önce öğrendim hamileliğimi dua beta değerim de 6 bin falan olması lazım 4 gün önce 1500 dü dua edin bana keseyi göreyim ben de 😍😍
Deletedmom5262 Karairem001 tabiki karar sizin, ama kalp atışını duymak için gidip duyamayinca çok üzülüyor insan kendimden biliyorum 🤭
Kokturk Karairem001 Bencede ben de öyle yaptım on gün sonra gel dedi korktum iki hafta sonra gittim siz de öle yapın bence hayırlı olsun bebişiniz 😇
Penguen_ Habus ben de değilimden bir hafta önce öğrendim hala 2 gün var çok korkuyorum birşeyler ters gidecek diye bir kalbini dinleyebilsem böyle erken öğrenince stres oluyormuş insan 🙈 ikinci hamileliğim bu arada 🤲🏼
Habus Karairem001 seninle hemen hemen aynıyız muhtemelen kalp atışlarını da aynı zamanlarda duyacağız ❤️
Kbragny Gözünüzaydın sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza biz de keseyi yeni gördük ama kalp atışını duyamadık haftaya gün verdi doktorumuz 🤲