Sema97 Lemos google açın-ımgyükle yazın- ilk çıkan sayfaya girin-resim yükle diyor tıklayın-dosyalardan resmî seçim yükleye tıklayın-yüklendiğinde link oluşturur gibi sayfayı kopyalayın-burda yorum yapar gibi sayfayı açıp yapıştırın. 😇
Sema97 Anne88 ay çok seviyorum ya şimdiden 🤗 sağlıkla doğsunlar hayırlı evlat olsunlar İnşaAllah şimdiden kafamda kuruyorum maç yapıp eve terlemiş gelecek 😂 bi kızı sevecek tanıştırmaya getirecek 😂😂
Sema97 Edadrmz teşekkür ederim 😅 hiç edep yok valla çok rahat bi bebek 😂😂 ayaklar hep yukarda ultrasonda baya tekme atıyor ama daha hissetmiyorum hissettiğim de baya zor geçecek anlaşılan 😅
Edadrmz Sema97 yeni nesil fena 😂 o kadar folik asite vitamine 2 ayda doğmadıklarına şükretmek lazım 🤭 sen şimdi hareketlerini hisset gör bak 25+3 deyim karnımın içinde hergün bi maç bi savaş durumu 😂
benimmdunyamm Lemos bende sormak istiyorum 12 haftada gidecem gördüyse olasılık yüksekse soracam çünkü cinsiyet partisi istiyorum
asraca Lemos benimki o kadar yuvarlakki 🙃 o kese yuvarlak ise kız teorisi için sordum merak ettim tşk ederim
benimmdunyamm Eslem_1 Hosuma gidiyor heyecanlı oluyor bize özel bir anı olarak kalıyor o yüzden yapmak istiyorum