-PembePapatyam- 19+4 olduk şükür. Çok güzel hissediyodum bazen otururken çoğunlukla da yatarken bayada hissedilir şekildeydi ama iki gündür çok hafif hissediyorum ve az normal mi? Önceki gebeliğimde 19 haftalık kaybetmiştim bu haftayı çok zor kötü atlatıyorum 😔
Tubmavi -PembePapatyam- ben de 19+2yim bazen çok güçlü bazen çok hafif oluyor normaldir diye düşünüyorum.
Emine003 -PembePapatyam- normal canım bende o haftalarda öyleydim mesela 2 gün çok net hissediyodum sonraki 2 gün doğru düzgün hissedemiyodum ama merak etme bi iki üç hafta sonra hergün hissedersin benim ikinci hamileliğim çok net hissediyorum canım 22. Haftanın içindeyim
Miramerve -PembePapatyam- ben 30.haftama kadar bir gün güzel hissederken iki gün kötü hissettim 30dan sonra normale döndü çok şükür hiç telaşlanmayın Doktorum 32.haftadan sonra düzene girer demişti.
Yesimtmr -PembePapatyam- şuan çok üzgünüm 2. Gebeliğim 2 Li taramam çok normal çıktı 3 tarama istedi doktorum kalbinde parlaklık olduğu için ama oğlum 1 yaşında 1 ayı geçgindir dönüşümlü sürekli hastalanıyoruz ve çok yıprandım. Geçen hafta pozitif olduğumu öğrendim. Randevum kaldı bu hafta da eşim pozitif çıktı haftaya kadar onla karantinadayım 18 haftalığım Allah’ıma emanet yavrum inşallah bende hissederim hareketlerini bir sıkıntı olmaz dua edermisiniz güzel anneler
Eslem_1 -PembePapatyam- ben de 19 dayım canım gün sonuna kadar bazen 1-2 kez hissediyorum aktif olduğum günlerde nadir hissediyorum mesela gün boyu gezi yürüyüş vs arabadaysam hiç hissetmiyorum
-PembePapatyam- Emine003 teşekkür ederim canım inşallah bende net hissettiğim günlere gelirim biran önce böyle iyice kafayı takar oldum
Emine003 -PembePapatyam- öyle öyle canım inan seni çok iyi anlıyorum birde daha önce bu hafta kaybın olunca sen iki kat stres yapiyosundur bi kaç hafta daha bekle kuzum ondan sonra çok güzel oluyo 🥰
-PembePapatyam- Emine003 Allah razı olsun canım evet zaten o kayıptan dolayı bu haftaya çok iyi geldim ama sanki 19 oldum olalı bişeyler oldu. Belkide psikolojik ☺️
Emine003 -PembePapatyam- psikolojiktir canım ben doğuma gittiğimde bi tane bayan gelmişti 19 haftalikmis bebeği karnında ölmüş çok üzülmüştüm ben bile o aklıma gelince bu hamileliğimde 19. Haftaya geldiğimde inan psikolojikmen bende zor geçirdim yani senin kide psikolojiktir kuzum hissedersin inşallah 🥰
-PembePapatyam- Emine003 şükür canım bugün dünden iyidi sanki hissettim hissetmek ne kadar büyük mutluluk Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın yokluklarını göstermesin o çok zor
Emine003 -PembePapatyam- Amin amin canım inşallah 🤲 evet hele ileriki haftalara bi gel offf 😅😅bazen canını bile acitiyolar 😅
-PembePapatyam- Yesimtmr kalbini karartma sakın iyi düşün hep inşallah bişey olmayacak korkma. Yatağa sırt üstü uzan hissedersin belki bir anda ❤️
Yesimtmr -PembePapatyam- inşallah bugün doktor aradı gelin bakalım diye durumu anlatım olsun covitli hastalarımıza baktığımız odada bakarız dedi çok sevindim
-PembePapatyam- Yesimtmr arkadaşımda aynısını yaşadı ikilisi temiz üçlüsü riskli geldi iki üçlğden daha güvenli bunuda bil canım detaylıya gitti vee tertemiz bebiş sağlıklı ☺️ seninde aynı olcak inşallah
Yesimtmr -PembePapatyam- ultrasona girdim çok şükür herşey yolundaymış martın 7 sinde detaylı ultrasona giricemm Rabbim herkezin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin