Be77_35 Yaklaşık 4 gündür geçmeyen öksürük krizlerim var. Artık bebeğe bir zarar gelmesinden korkuyorum. Önerebileceğiniz bitkisel kürler varsa yazabilir miniz? 😔Bu formdaki annelerin tecrübelerine güveniyorum
MerveeD Be77_35 benım öksürüğüm sıcak su bal limon karabiber gecırdi cok gecmıs olsun sabah aksam için gece uykunuzxan öksürük ile uyanırsanız bir kaşık bal yiyin
Beyzan738 Be77_35 aynı olculerde bal limon sık karistir.. ne çok sıvı ne çok katı kıvam olsun ona göre ayarla ölçülerini .. bunu sabah akşam yemek kaşığıyla iç öksürük denen bsy kalmıyor.. küçüklüğümden beri bunu bilir bunu yaparm oksurk grip vs oldgnda
Duha35 Aynı öksürük krizleri bendede var. 10 gündür çekiyorum. Sürekli sıcak şeyler iç. Ihlamur, limonlu su iç. Geçer insallah
milayerli Benim tek kurtuluşum ballı zencefil oldu sabah ac akşam yatmadan önce 1 kaşık yedim yarı yarıya kesti
Be77_35 Herkese teşekkür ederim zencefili denememiştim hiç bal karışımı ile deniycem dediğiniz gibi 😍🙏
Sumiire Be77_35 andız pekmezi ve damla sakızı korona olmuştuk gece bile uyuyamıyoduk bunları içince cok rahatladık