gozgr 5 haftalıkken keseyi gördük yarın 6+3 olacaz acaba kalp atışı duyulur mu bide ara ara olan kasik ağrım çok hafifledi normal midir?
Hande1nur gozgr Duyulur evet kalp atışları,kaşık ağrıları ara ara oluyor bazen kesiliyor değişiklik olur yani evham yapma
Azra_Mom gozgr ben 7. haftada vajinal ultrasonla duyabildim çok çok geriden geliyordu ses küçükmüş daha yani duymasanız da telaşlanmayın inşallah duyarsınız o ilk zamanlar beklemek nedir iyi bilirim 🤲🏻
Papiiii gozgr kisiye ve bebege gore deyisir kimse net diyemez cunku herkesde ayni olmuyo kimisi vae 6+3 de duyuyor kimisi 8dee bilemez kimse herkes kendisinden yola cikip soyler tabi ama bu dogru deil bilemeyiz ama genel konusursal 7+5 den sonra duyuluyoo cogunlukda
Esra_G Ben de 6+2 de duydum, ama baktınız duyulmadı telaşa kapılmayın 7. 8. Haftalarda da duyuluyor normal süreç merak etmeyin. Ağrılar bazen artıyor bazen geçiyor ben de öyle geçirdim 12 haftayı doktorunuz sorun yok dedikten sonra rahat olun 🌸🌸
gozgr Esra_G iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bir kimyasal gebelik geçirdim galiba onun için evham yapıyorum sürekli 🙏🤗
gozgr Mubufe benimde adet gününden iki gün sonra 1000 çıkmıştı bidaha bakılmadi şu an ne kadar hiç bilmiyorum
gozgr Azra_Mom gerçekten çok zor allah herkesin yardımcısı olsun ama bu güzel duyguyu yasamissiniz tebrik ederim🙏