mutluanneee nasilsiniz kizlar nasil diyor gece uykulari hszirlikkari tamamladinizmi benm temizlik disinda cogu seyim hazir cantaya bi kac sey eklenecek sizkerin nasil gidiyor
Firdevs_sahinnn mutluanneee Çok şükür şuan iyi gidiyor canım geceleri uyuyabiliyorım çantayı bende hazırladım Bakalım hali hazirda bekliyoruz ama yalancı sancı bile yoklamıyor daha😅35+4 deyiz siz kaç haftalıksnz
55alp34 mutluanneee 34.haftadn selamlar bu haftaya kdar iyiydim ama artık geceleri uyuyamıyorum devamlı uyanıyorum dönemiyorum zorlanıyorum çok bir an önce doğuralım diyorum😂😂hastane çantamz filan herşey miz hazr genel temizliği bitrdm rutin ev süpür sil işleri haricinde işim yok geciktirmeden yapın derim bu aralar çok eriniyorum valla yatasım geliyo devamlı ama yatamıyorum az dha sabr çekip duruyorum 😂😂😉😉
Deletedmom5545 mutluanneee çantam henüz hazır değil Geceleri çok az uyuyorum Nefes darlığı boğaz ağrısı kusma vs falan var bide Baya zorlayıcı
mutluanneee Firdevs_sahinnn bende 34+6dayim gece uyukulari benimde yok iyi tqrafindan bakiyorum alistirmaa🤭😁😁
Ccgdm Deletedmom5545 selam canım benimde.nefes darlığim vardı doktorum deniz tuzu içerikli burun spreyi yazdı gece yatmadan önce sıkıp yatıyorum baya rahatlatıyor
Havehope 36+5 gün olduk henüz çanta hazır değil ben biraz rahat davranıyorum sanırım ama zamanı geldi hastane çantasının.
SelinDerin mutluanneee 35 hafta olduk bugün, inşallah bu hafta sonu hazırlıcaz, salı günü randevum var bakalım ilk nst bağlanabilirim, ilk doğum sezeryan bunda belli ne olacağı belki tarihi söyler doktor 🌸
Oznurkk mutluanneee seninle aynı durumdayım temizlik hariç her şey hazır belki birkaç bir şey daha konulabilir çantaya. Tek eksiğimiz bebeğimiz sanırım 😍 Gece uykuları değişik bir gece güzel uyuyorum bir gece sabaha kadar tuvalete gitmekten uykuya zaman kalmıyor neyse ki bu gece sadece 6 kez gittim ona da şükür 🤦🏼♀️
Lulikli mutluanneee temizlik, çanta her şey hazır. Dün akşam beşiği de kurduk. Artık üzerine aksesuarlarını yıkayıp ekleyeceğim(çarşaf, yastık, babynest). Heyecanla bekliyorum oğluşumu şubat bi çıt daha hızlansa iyi olacak 😀
Pptya mutluanneee 34. Haftamizdayiz çantamizi yeni hazirladik uykular haram bizede daha şimdiden uykusuzluğa hazırlıyor bebisko🤭 gebeliğimin başından beri hareketsiz olduğum için artk yürümekte ble çok zorlanıyorum bı an önce gelsin istiyorum bebiko❤️
Eda8adem Çantalar hazır ev temizliği de bitmek üzere ☺️ 3 gündür gribim ve hiçbisi yapasim gelmiyor 🤒
SerraveAnnesii 35+0 🙋🏻♀️Hastane çantamı 34.haftada hazırladım. Eksiğim yok her şey hazır kızımı bekliyoruz🙈 tahmini doğum tarihi 15 Mart tabi daha öncesi de gelebilir normal doğum istiyorum. Temizliğe de yavaştan başladım
Zehraspl mutluanneee bebimde sadece temizlik kaldi onuda esim cok agirlastin zorlaniyosun parayla birini tutalim diyo ama cok kararsizim kaynana ve 2 eltiyle ayni binadayiz ve gorusmuyorum laf ederler biliyorum onlara laf vermek istemiyorum ama zorlaniyorumda nasil olcak bilmiyorum bu arada uyku neydi nasi biseydi? Son 3 aydir uykunun nasil birsey oldugunu bilmedigim icin afalladim bi an🤭
dilek6 mutluanneee 33 haftam sezeryan olacağım bebeğin herşeyi hazır ama benim sadece gecelik ve pijama takımım kaldı onuda 15 şubata doktor kontrolünden sonra onları yıkayıp hemen valiz e koyucam inşallah 🙏🏻 şuan Covid olduğum için evdeyım aşırı ağır geçiriyorum 😣
seri4270 mutluanneee çantam hazır sayılır, bir temizlik kafamı karıştırıyor ne zaman yaptırsam diye siz kendiniz mi yapacaksınız?
mutluanneee seri4270 benim yapacak oda biraz bekleyelim yine kirlenecek diyo ben hallederim temizligi kafsna takmadiyo bakalim o ne zaman uygun gorurse🤭😁
Busranurtopal 35+0 olduk bugün 4 martta sezaryen doğumla oğlumla kavuşacağız inşallah 💙 Temizlik hariç her şey hazır 🌺