iremss Aykurtilayda05 ilk gebelikte 7 (vajinal ultrason ile duyuldu) 2. Gebelikte 8 normal karın ultrasonu ile duyuldu
mutluanneee Aykurtilayda05 6 hahtada gittim yok dedi bebek var kalp atisi vajinaldan baktirmadim biraz bekleyim gelyim dedim 2 hafta sonra gittim 8 hadtada duydum simdi 35 haftalik olduk rabbim isteyen herkeze versin🤲🎈
Oylumbaska iremss vajinal ultrason bebeğe zarar vermiyor mu beni aşırı geriyor vajinal ultrason duyulmazsa normalde bende bekleyeceğim galiba :/ inşallah normal duyulur
Oylumbaska iremss haklsın. Ama ben normal olarak hiç haz etmiyorum vajinal ultrasonsan kistim var diye iki kere bakmak zorunda kalmıştı önceden doktorum ama aşırı gerici geldi bana :////
-yenisine- Ben yarın gidicem geçen hafta gittik Küçüçük bir kese gördük nasipse yarın gidince duyarız inşallah beta ya göre 6 haftanın içindeyim ama normal hesaplamaya göre 5+5 şuan anlamadım yarın belli olur inşallah
-yenisine- Nurdan11_ var canım çok şükür gördük dün kalp atışını duyamadık ama ekranda çizgiler çıktı kalp atışı var dedi doktorumuz Perşembe kalp atışı için gidicez bi daha