mrs_elisah Kızlar hangi yumurtlama oluşmuş. Hangi günleri değerlendirmem lazımdı? 7 ve 8 şubatı değerlendirdik. 9 şubatı değerlendiremedi. Değerlendirmem lazım mıydı? Bugün daha yapmadım öğleden sonra yapacağım
Habus mrs_elisah değerlendirsen iyi olurdu ama spremler vücutta 72 saate kadar canlı kalabiliyor zaten 8 i değerlendirmişsin bugünü de değerlendir ama çünkü çatlama gibi duruyor ama hala biraz fazla koyu emin olamadım ben
Gulcingezer mrs_elisah asil yumurtlaman dun olmus bgunde catlama olmus bgunu mutlaka degerlendir cnku 2 gun onceki birliktelik tutmayabilir asil onemli olan bgun catlama gunu
Karelinannesi 9 Şubatı değerlendirsen iyi olurdu canım ama bu akşamı değerlendirsen de olur. Yarın da mutlaka test yap eğer aynı koyulukta çıkarsa değerlendirmeye devam et. Henüz çatlamamış yumurtan
Fatma4495 Sorun değil bugünü değerlendirebilirsen değerlendir ama bugünde çatlamayı görmezsen bir kaç tane havuç ye
mrs_elisah Fatma4495 Fatma4495 Habus Habus Meral96 Gulcingezer Htcnal Nihalilhann Kızlar tek tek yazamadım 1 yaşında kızım var durmuyor. Çok teşekkür ederim hepinize. Bugünü de yaptım tekrar atıyorum bir bakar mısınız Yumurtlama olmamış mı gerçekten 😥😥
nergis-07 Yumurtlama çizgisinden sonraki günler çatlama yani silik çizgide ilişki tavsiye ediliyor mu çatlama dönemi ilişkisinde gebelik oluşabilir mi nasıl oluyor?
nergis-07 Nihalilhann benim dün silik göründü çatlama oldu yani bugün ise iyce silik hayalet bir çizgi gördüm dün ve bugünü değerlendirdik tutar mı acaba
Nihalilhann mrs_elisah canım seni üzmek istemem ama yumurtlama olmamış henüz t çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor demektir
Vogel nergis-07 8 şubat yumurtlama , 9 şubat çatlama olmuş🎉 8-9-10 şubat değerlendirilmeli ardarda 3 gün. Eğer sperm sorunu varsa 8 ve 10 şubat değerlendirilmeli
Nihalilhann nergis-07 sizin 8 Şubat yumurtlama olmuş büyük ihtimalle diğer gün çatlama gözüküyor inşallah tutar bende eczacı vs değilim Tabiki ama zamanında çok yaptım testlerden o yüzden biliyorum🤗
Nihalilhann mrs_elisah hayır canım henüz olmamış daha dediğim gibi t çizgisi C kadar koyu yada daha koyu olduğunda yumurtlama oluyor anlamına geliyor
Gulcingezer mrs_elisah bak yumurtlama 9 unda olmus en koyusu bugun de dunden daha silik o yuzden bgunu mutlaka degerlendir yarin tekrar testi tekrarla silik mi cikacak bakalm