pijamaboregi Yarım saattir düzenli giren sancı ile birlikte kasılma var ondan öncede vardı ama hafifti yarım saattir nefesimi kesecek şekilde gelip gidiyor. Şuan hafiflediği için yazabiliyorum. Doğum belirtisi mi bu?
Deletedmom5545 pijamaboregi bende de dün kasıklarım da belimde ve karnım da ağrılar vardı ve geçmiyordu Hastaneye gittim Kasılmalarım olduğu söyledi Serum bağladı ciğer geliştirici iğne yaptılar Cuma günü doktoruma gitcem rahim uzunluğuma bakacak
Ceylin680 pijamaboregi eğer dönünce yada ayağa kalkınca geçmiyorsa bir rahatlama yoksa mutlaka acile gidin bir USG de baksınlar belki yalancı kasılmadir .ama yinede risk almayın gidin acile
pijamaboregi Deletedmom5545 siz ne kadar süre beklediniz acaba benim 24. Haftada 50-60 I bulan sancılarım vardı şimdi gereksiz telaş yapmak istemiyorum aynı zamanda korkuyorum da
Deletedmom5545 pijamaboregi ben saymadım ama öğlen 12 den akşam 9 a kadar geçmeyen sürekli ağrım olunca gittim
pijamaboregi Ceylin680 duş aldıktan bir süre sonra hafifledi karnım sertleşmişti yumuşadı şuan iyiyim bebişte hareket ediyor tekrar ağrı olursa giderim muhtemelen ☺️ Yalancı kasılmada karın sertleşir mi ? Karnım bildiğiniz taş kesildi o ağrılar girerken
Ceylin680 pijamaboregi geçmiş olsun ben karın sertleşmesi hiç yaşamadım neye benziyor bilmiyorum.bu ikinci hamileliğim