Anlatacaklarım hassas olabilir 🙏
Daha önce de post açıp sizden dua istemiştim,kısaca ozetliyorum ,babam Kasım sonu covid oldu. Aralıkta 1 hafta yoğun bakımda kaldı ardından normal oda ve eve çıktı.. fakat yuruyemiyordu. bacaklarında felç veya his kaybı yok. Ayağa kalkmaya korkuyor baş dönmesi ve güven eksikliği diyor.. evde düzelme göremeyince hatta daha da kötüleşme görünce tekrar hastaneye yatırdık. Hastanede yine 20 gün kadar kaldı ve eve çıkarıldı. Hala yürümüyor. E haliyle kaybettiğimiz her gün artık kaslar erimeye başladı. Aynı şekilde babam da gözümüzün önünde erimeye başladı. ben daha 1 senelik evli değilim ,hayırlısıyla bebek bekliyoruz. Buna dahi adam akıllı oturup sevinemedim. Annem bebeğe bir şeyler almak için heves ediyor ona bile çıkamadık 😔 Ailemden en az 1 saat uzakta oturuyorum hamile de olunca sürekli gidip gelemiyorum yolda kotulestigim için. En son gittiğimizde babamı iyi görmüştüm, psikolojik olarak. Bu yüzden dün bir heves sabahtan kalkıp gittim. Eşim akşam iş çıkışı gelecekti. Tüm gün oradaydım yani. Babam zar zor konuşuyor. 90-95 kilo adam karşımda sadece kemik olarak yatıyordu resmen. Kilosu baksanız benden zayıf duruyor 🙄 haliyle ayağa da kalkması bu durumda imkansız..
Sanırım tekrar hastaneye yatacak. Elimizden hiçbir şey gelmiyor.
Buraya kadar okuduysaniz eğer ,sayılara bağlı kalmayı çok sevmem ama biraz araştırınca 70.000 ya şafi zikretmenin çok faziletli olduğunu gördüm.
Buna başlamak istiyorum.
İçinizden kaç gelirse 1,3,5… Babam için okur musunuz ? Şimdiden Allah razı olsun 🙏💜