Merhaba arkadaşlar anlatmaya nasıl başlasam bilmiyorum buraya çok daha farklı şekilde yazarım insanlara umut olurum diye düşünmüştüm ama bugün benim için pekte öyle geçmedi 39 . Haftada bebek iri olmasından sebep bugüne yatış verildi bu benim ikinci doğumum sabah güle oynaya hastaneye geldik kızımı anneme emanet ettim herşey yolundaydı ilk doğumun aşırı zor olmadığı için umutluydum bu ikinci doğum daha kolay olur diyordum neyse saat 8 de yatış yapıldı 11.30da suni sancı takıldı zaten 4 cm açıklık vardı ağrı başlarda zorlamadı yattığım yerden çok rahat karşıladım 12 buçuk gibi artık zorluyordu ama açıklık hızlı ilerliyordu 7 cm olmuştu bile ağrılarda eşime sarıldım o dua etti ben dua ettim idare ettik öyle basitti yani baya sonra muayene için geldiler ağrımın gelmesini beklemeyin yapın muayeneyi dedim kabul etmediler tabi ağrımı beklediler ağrım gelince muayene ile baktılar 8 cm hemen bi çubukla suyum patlatıldı ve bana elleri içerdeyken ağrım geldiğinde ıkınmamı söylediler ölüyorum sandım sadece yalvardığımı biliyorum nolursunuz yapmayın diye ıkınmaya çalışıyorum ama yok o ağrı muayene çocuğun baskısı hepsi bir arada o kadar zordu ki benim için aşırı bağırdım ama iki üç ıkınma zar zor bebeğin saçı gözüktü dediler hemen beni doğumhaneye götürdüler orda da yine yapamıcam kurtarın beni çığlıkları attım yani tarif dahi edemiceğim bişey bebek 4 kiloymuş ben minyon bi insanım çocuk doktoru geldiğinde bu bebek nasıl doğdu bu kadından dedi oğlum iri ve büyük kafalı sanırım bu sebeple çok zor oldu doğum sadece 3 dakika sürdü ama çataldan kalkmaya çalıştığımı yanımdaki ebelere sarıldığımı hatırlıyorum o üç dakika içinde zor tutup zapteddiler çok çok zordu herşey benim için ama çok kısa bi süreydi bu süre inanın bende şok vaziyetteydim ailemde çünkü ilk doğumum tam bir gün sürmüştü bu ise ağrım var dediğim süre 12 buçuk doğurduğum saat 1 buçuk tam bir saatte ağrım sancım doğumum herşeyim bitti ama bende bittim inanın yazarken bile ağlamamak için zor tutuyorum kendimi o saniyelerin zorluğuna eş değer bişey yok ama sadece şunu söyleyebilirim en zorlandığınız andan 15 dakika sonra bebeğiniz kucağınızda oluyor siz benim gibi kendinizi bırakmayın herşey bitiyor ölüyorum dediğiniz an yeniden doğuyorsunuz Allah herkese kolay doğum nasip etsin hikayemden korkmayın çünkü benim bile ilk doğumumla ikinci doğumum arasında uçurum fark var ilk doğumum aşırı kolaydı diyebilirim doğum gibi bile değildi bu farklıydı çok farklı