Sedefcann08 Durumlarınız nasil kizlar kanala inmis bir bebek ama ne sanci ne nişan ne su normal dogum istiyorum ama en ufk belirti yok😑😔
Esra16 Sedefcann08 Yaa benimde öyle yalancı sancılarım gelip gidiyo arada ama başka bisey yok artik dogurmak isyiyorummmmm🙄
Ayshe320 Sedefcann08 5 gün vr doguma bnmde agrım vr ne su ne nişan bişicik yok penguen gibi yürüorum artık dogsa diyorum 🙏💕
Sedefcann08 KaderGlserinOk bende o da gelmedi ama az önce tuaf agri basladi karnim ağrıyor sanki ceyranda kalmis gibi sol.yanima doğru acaba dedim yani
Sedefcann08 Esra16 bendeee😔garip bir haldeyim suanda agrim gecmiyo karin agrisi karnim tas gibi sag ve sol esime demek istemiyom.hep.gidiyoz hastaneye bise yok deyip yolluyolar
Esra16 Sedefcann08 sabahı bekle o zaman canim dayanilmaz olursan gidersin artik belki yalanci sanciysa geçer benimki yokluyup geciyo tekrar cnku gecmiyen biseyse dogumdur zaten
Sedefcann08 Esra16 nişan ve su gelmediği icin dogum olarak demiyo.etraftakiler hatta sancim var diyorum bugun misafirlikte ay ole sanci olmazmis ole bir gelirmis ki dayanilmaz.imis ama belki kisiden kisiye degisiyordur ne bilim
Ayshe320 Sedefcann08. 48 kiloyla hamile kldım 70.5 kiloyum kndimi tanıyamıorum ayaklarım sanki benim degil gibi 🙈🙈