SuMeyraKsezdemir Arkadaşlar 38 haftalığım az önce tuvalete gittim çamaşırıma sümük gibi krem rengi bişey gelmiş, nişan olabilir mi? Kasılmam da var belim de ağrıyor bacağıma vuruyor.
Esra16 SuMeyraKsezdemir bende kanlı oluyor diye biliyorum nişanı acik renk oldugunu duymadim hic canm
Yesimmm93 SuMeyraKsezdemir kremsi akıntı benden hep geliyor nişan o değil canım doktorlarda diyor sümük gibi ama pembemsi , kahverengımsı veya kırmızımsı olur nişan diye sakin ol bence 😂
SuMeyraKsezdemir Esra16 bir kaç tane rengi var falan diyorlardı merak ettim bende diğer 2 hamileliğimde böyle bişey görmemiştim cnm o yüzden sorayım dedim. Bir an önce doğsa da sağlıklı bir şekilde ağrı sızı geçse ne sağa dönebiliyorum ne sola.
Esra16 SuMeyraKsezdemir Sağlıkla gelsinler inşallah canım bende 38.haftamdayım çok yoruldum artık bian önce gelsin istiyorum 😔
Esra16 Pnraslam Doğum belirtisi canım doğumdan bir kaç gün önce gelirmiş genelde doğumun artiķ olcagina dair kanlı sümüksü yogun bi akınti
SuMeyraKsezdemir Pnraslam Doğumun başladığını işaret eden sümüksü hafif pembe yada kahve rengi akıntı canım. Yani rahim ağzını tıkayan mukus ona nişan deniyor.
SuMeyraKsezdemir Esra16 sende de kaşıklarda sancı ardından kasılma oluyor mu? Belimle bacağıma da vuruyor