heleninannesi06 https://imgyukle.com/i/oAIu5c Gebelikten sonra vücut kuruluğu yaşamaya başladım özellikte duştan sonra bebe yağı filan sürüyorum nemlensin diye ama bana mısın demiyor iki gündür de dirseklerde böyle döküntü kaşıntı basladi kolestaz dediğimiz şey böyle bişey mi zaten aşırı sivilcelendim o kasindiriyor bir yandan 🥺 duş aldım bugün yine uyuz gibi kasiniyorum uyumak imkansız.. çözümü olan var mı benzer şeyler yaşayan var mı kolestaz denilen şeyden de çok korkuyorum 🥺
Rukiye0101 heleninannesi06 bi doktora görünmenizde fayda var👍🏻Yok değil deseler bile içiniz rahat etmez bu şekilde. Kaç haftalıksınız şuan?
1sincaptanesi heleninannesi06 ben de catlak olmasın diye dalin bebek yağı kullandığımda karnım böyle olmaya başladı onu bıraktım komşum kantaron yapmış sağolsun verdi cok iyi geldi bana ondan sonra tekrar etmedi Bu arada ben once kan ve idrar tahlili verdim temiz çıkmıştı
heleninannesi06 minikbebegim19 haklısınız ama belki deneyimli biri vardır diye bı de sinirlerim bozuldu ne yazık ki..
Bernako heleninannesi06 bence doktora görünüp kan testi verin. Öyle anlaşılabilir sadece burdan bişey söylemek imkansız
heleninannesi06 Rukiye0101 gideceğim mutlaka gideceğim zaten ama sinirlerim bozuldu uyumak için iki saattir mücadele verince bilen birileri var mı merak ettim çünkü 🥺 27 hafta
heleninannesi06 Bernako gideceğim sabah direkt ilk işim haklısınız insan panik oluyor sadece okuduklarim canımı sıktı kaşıntı üstüne uykusuzluk 🤦🏼♀️
heleninannesi06 1sincaptanesi yağ mi yapıyor acaba iyi edeyim derken iyice kötü etti.. gideceğim sabah insanın sinirleri bozuluyor
ElfErk 1sincaptanesi benim de göbeğimin belli yerlerinde oldu minim kizartilar şeklinde.. benek yagi gözenekleri tikiyormus.. kantaron yagi nasıl memnun kaldinz mi ve nereden alena acaba
Kbrumt68 heleninannesi06 Bence direk bi doktora görün canım çünkü cilt kuruluğumu, eğzamamı, vs yada başka bişeymi bilemeyiz en iyi şeyi doktor söyler çünkü burdan ağızdan duyduğun şeyler belkide daha kötü eder bilemeyiz
heleninannesi06 Kbrumt68 biliyorum haklısınız kesinlikle deneyimli biri vardır diye internette malum en basit hastalık için bile ne sonuçlar yazıyor hem kaşıntı hem uykusuzluk bı de okuduklarim panik etti sormak istedim
Rukiye0101 heleninannesi06 kolestaz nasıl oluyor bilmiyorum ama ciddi bi durum olduğunu biliyorum. Benimde vucudum gebelikte aşırı kurudu hatta pul pul dökülüyor ama kızarıklık olmadı belki kullandığın bi şey etki etmiştir sen yine de için rahat etsin diye kan testi ver çok geçmiş olsun 🙏
1sincaptanesi heleninannesi06 yarın tahlil yaptir yağa da ara ver onu da doktora sor yine de ben sormadım ama surmeyince hafifledigini farkettim sonra kantaron yağı da ilaç gibi geldi bi de evde kendi yapmış kadın sagolsun iyi geldi
QueenMommy heleninannesi06 Canım kolestaz olabilir Alerji olabilir yada gebelikte olusan kaşıntı olabilir bunu test yapmadan öğrenemeyiz İçinin rahat etmesi için acile gidip kan verebilirsin ordan bakıyolar Alt Ast değerlere hastane yakınca için rahat etmesi için git bence duruma göre doktoruna hemen gidersin
Kbrumt68 heleninannesi06 Doktorların en çok kızdığı şey internet zaten canım başım ağrıyor yazıyorsun tümör diyor yani internete pek güvenmemek gerek gereksiz tedirginlikten başka yararı yok
QueenMommy heleninannesi06 Mesela sendeki gibi bendede olmustu ama alt ast değerlerim normal 25. Haftada çıktı cikdiyeye gittim alerjide değildi Sonra kendiliğinden geçti vazelin kullanmıstım kaşıntı içinde başka bir ilaç benm birde ellerimde oluyordu gebelik şekerinden oldugunu söylediler herkeste kaşıntıların sebebi farklı oluyor canım
heleninannesi06 1sincaptanesi kantaron yağının iyi gelmediği bişey yok gerçekten mucize gibi hiç akıl etmedim ben aklıma direkt bebe yağı geldi nemlendirir diye keseceğim onu sabahta hastaneye gideceğim mutlaka çok teşekkür ederim
QueenMommy heleninannesi06 + Vazelin sürünce iyi geliyordu bana kuru kalmasın kaşıntı yapmasın canım çok zor uyutmaz bu kaşıntı benm geçmişti 28. Haftada yine basladı 4 gün sonra doğumum var ellerimde basladı yanma ve kaşıntı yine uyuyamıyorum 😞😏
1sincaptanesi heleninannesi06 kantaron evet cok faydalı ama onu da doktora sor yine de ya bilmeden faydalı diye kullanalım diyoruz sonra yan etki yapabiliyor
1sincaptanesi QueenMommy evet ya benim de ellerimde de egzama gibi başladı.. Ah annelik bebek gibi vücudumuz ne hallere geliyor 🤭🥰
heleninannesi06 1sincaptanesi aman yok şuan bişey sürmem daha kesinlikle su ile sildim ferahlasin diye oturuyorum öyle 😊🤷 gidip öğreneyim bir..