Cerennntn Zynp44 aynen benimde oyle surekli yanak ve çene alti cikiyor buaralar da dösumde felan ckmaya başladi . Cok stres yapiyomusunuz stres de etkiliyo diyolar
Eso2121 Canm maalesef benmde öyle. Sürekli deri altı oluyor sonra patlıyor anlamadım gtti . Bu arada sizin cinsiyet ne. Benm erkek. Genelde erkekte güzellik gelir derler bn bu tezi curuttum sanırım 😂
Zynp44 Eso2121 kızım olacak benim de ahahah bunun erkeği kızı yok heralde bacım kızı olacak arkadaşım var cildi parlıyo ahah bende mayın tarlasıyım 😂 sudokrem kurutuyo diyolar bi soracam ctesi doktora belki kullan derse işe yarar deneyecem bi tamam derse ne yapayım bıktım cidden artık
Eso2121 Zynp44 sordgunda bana da dönüş yapsan sevinirim canm . Aynen ya benmde arkadaşım kıza hamile bebek gbi bı cildi var bana diyorlar erkek genelde güzelleştirir tezini sen çürütüyorsun😂
Zynp44 Eso2121 tamam canım bi arkadaşımla görüştüm sudokrem her cilde farklı etki yapıyomuş ya kurutada bilir çok daha fazla çıkarada bilir diyo farmaside doğal bi kremle serum varmış onu deneyecem sipariş verip adını tam öğreneyim yazayım sana
Eso2121 Zynp44 tamam canm teşekkür edrim umarim bı tanesi işe yarar benm genelde alnimda çıkıyor sivilceler artık can sıkmaya başladı belki de çok taktiğim için bitmiyor
Zynp44 Cerennntn ay yok stres falan yapmıyorum benim yüzümde gögsümde sırtımda hep sivilce ilk günden başladı çıkmaya şuan inanılmaz çok var ve aşırı rahatsızım artık. Hayatta sivilce çıkmazdı alışkında değilim psikolojim bozuluyor