Aysesirin İyi geceler kızlar benim sorum Selçuklu tıpa gidip ücretli muayene olan var mı. Nasıl randevu alınıyor. Doktor tavsiyesi?
aysetsch Aysesirin kesinlikle ayşegül hoca. Nasıl randevu alınır bilmiyorum araştırın tıptaki en iyi kadın doğumcu
Morningstar Aysesirin randevu online alınıyor canım ben özel muayene oluyorum doktorum ersin çintesun çok memnunum arkadaşlar önermiş Ayşegül kebabcilari methini çok duydum ama ona sıra bulmak çok zor her ay bu stresle başa çıkamam diye bende incelemelerim üzerine ersin hocaya gittim ve şu ana kadar memnunum benimle iletişimi çok iyi saka yapar güler ilgilenir ne sorarsan söyler yani hiç ters Bi durum yaşamadım onuda öneririm açıkçası muayene ücreti 182 TL kişisel olarak istersen özel gittiğin doktorun gelmesini doğuma geliyor diye biliyorum ama ne kadar ücret alıyor bilmiyorum daha sormadım birde özel oda tutulabiliyo diye biliyorum böyle yani .
aysetsch Aysesirin ayşegül kebapçılar. Yanlış bilmiyorsam 150 liraydı ücreti zam geldiyse bilemiyorum eğer 150 ise dışarıdan çok çok uygun
Glzrkck Aysesirin online internetten selçuklu tıp randevu yazın sürekli kontrol edin denk geliyor gittiğinizdede doktora söyleyin ben randevu alamıyorum siz verebilir misiniz diye hallediyorlar geri kalanı
Glzrkck Uygar_kubra şayet özel doktorunun girmesini istiyorsan yengem sezeryanda 850+200 ödemişti özel oda vs idi
Morningstar Glzrkck ne zaman doğum yaptı yengeniz fiyatlar güncel mi diye merak ediyorum😊 bende oraya gidiyorum da daha doğum ile alakalı konuşmadım hiç
irem-Dora Morningstar özel oda olayı çok iyiymiş ya, keşke eşleri de alsalar refakatçi olarak ama hayal bendeki sanırım 😅
Glzrkck Morningstar ocak da doğum yaptı bende ayşegül hanıma gidiyorum daha bende konuşmadım ama bence güncel fiyatlar
Morningstar irem-Dora onun hakkında benimde bilgim yok refakatçi olarak annem kalacak yanımda zaten ama eşleri de alsalar oda dururdu gece yanımda iyi olurdu benim kocamı odaya almasalar hastanenin içinde yatar öyle Bi adam belki doktorum ile konuşursam kocama da göz yumarlar özel odada belli olmaz😁
Morningstar Glzrkck ocakta yaptıysa günceldir tabi bende merak ediyordum ne kadar diye böylece bilgi sahibi oldum teşekkür ederim sen kaç haftaliksin😊
Glzrkck Morningstar 22 haftalıgız bizde salı günü detaylı ultrason var gökcen beyfe nasıl biri hiç bilmiyorum ufak heyecanlar siz kaç haftalıksınız