MerveEbru Böyle bişey söylüyorlar kızlar tamamen saçmalık mı sizce yoksa doğru mu ne diyorsunuz sizde nasıl oldu?
Buseyllzr MerveEbru kızım olcak hiç bulantı yaşamadım 22.haftama gireceğim toplasan 2 kere kusmusumdur alakası yok bence cinsiyet ile 😂
Emine003 Canım söyle söyleyeyim ilk oğlum da hiç kusma bulantı nedir bilmedim bu oğlumda 22. Haftanın içindeyim 4 buçuk kilo verdim hâlâ kusuyorum sen düşün 😅😅
yarenaygk34 Emine003 ben de aynıyım ilk oğlumda 16 ya kadar kustum ama günde bir iki o da sabahları ben de 22. haftadayım hala kusuyorum azaldı ama bitmedi tamamen hele başlarda günde yedi sekiz hiç durmuyordu ben çok kilo vermedim ama almadım da
mesutunhaticesi Benim gebeliğimin ilk üç ayı çok zor geçti. Çalışan bir anne adayıyım. Perişan oldum. Senin kesin kızın olur dediler ama sonuç erkek 😀
SerraveAnnesii Allah nasip ederse kızım olacak. 35.haftadayım hiç kusmadım, tiksinmedim, midem bulanmadı 😀 cinsiyetle alakası yok bence
MerveEbru SerraveAnnesii neyle alakası vardır dersin canım bendede kusma yok sadece etten tiksiniyorum
Saliha03 MerveEbru Erkek annesiyim 6 ay kustum son haftalarım hâlâ yanma ve kusmalarım devam ediyor sadece ilk günler gibi ağır değil😊
Gulsumelif MerveEbru tamamen hurafe… ilk evlâdım kız hiç bulantim olmadı şimdi erkek eridim resmen kusmaktan
Dlanoglr @MerveEbru canım ben 3 dene önce kızımı doğurdum ve ne mide bulantısı ne de kusma yaşamadım hatta 30 kilo aldım 😂 Arkadaşımın da kız idi bebeği ölecekti toplasanız 5-6 kilo aldı 😂 Bence alakası yok ablamın da erkek çocuğuydu kusma mide bulantısı vardı
Sinem_20 MerveEbru 3 kızım var şimdide oğluma hamileyim hiç birinde kusmadim ama kizlarimda midem çok bulandı bunda hiç bulantim olmadı
Yesimtmr MerveEbru oğlumda 4aya kadar kustum 4 kilo verdim oğlum bir yaşında şuanda hiç kusma yaşamadım %90 erkek dedi yarın belli olcak
Ece003 MerveEbru tamamen saçma çünkü 36. Haftadayım hala kusuyorum ve oğlum olucak 😄 banada çok kusuyorum diye cinsiyet belli değilken hep kızın olucak diyorlardı ama erkek çıktı