Buketnar Son 7 gün , herşeyin hazır bir sen eksiksin Kızım 😍 Benim gibi sabırsız anneler kesin vardır 😬😝
Yasoo Buketnar sağlıkla kucagina al canim bende 35. Haftadayim ama sezeryanli oldugum icin o kadar beklemiycek cok şükür 😀😀
belgintirpan Buketnar aynı haftadayız bizimde son 7 gün 3 gün önce nisanım geldi hala sancılarımı bekliyorum gelesi yok :(
SelinUzun Buketnar 37+6 ama benim son 2 🤭 resmen pazartesi nasip olursa yavrumu kucağıma alıcam inşallah 🙏🏽 Benim kesin sezeryan olacağı için doktor bekletmedi 😊
Buketnar SelinUzun şimdiden gözün aydın canım ☺️ Ultrason kağıdına bakmaktan sıkıldım artık , kızımı canlı canlı görmek , dokunmak istiyorum . Çok farklı bir duygu 😊
SelinUzun Buketnar evet ya öyle sabırsızlanıyorum ki bi an önce alsam kucağıma kavuşsam prensesime 😊 Rabbim cümlemize hayırlı kolay doğumlar nasio etsib inşallah canımm 🙏🏽
Buketnar didemllk birde sadece yüzde 5 ‘i tam zamanında doğar diyorlar 😬 onlara ya he he diyesim geliyor 😬😬😬Bu yüzde 95 ler nerede 😃
GkeGven Buketnar aynen oyle karnımdan hareket etmekte zorlanıyorum o kadar 😂 Ay bakalım ne zaman gelcek bızım mınooslar😂
didemllk Buketnar biz istisnayiz galiba 😊😊 eee birde kiz çocukları erken doğuyor diyorlar bizimki bıraksan 50 haftalıkken gelecek 🤣🤣🤣