Herzamanki gibi rutin kontrole gelmiştim ki birde baktık suyumuz azalmiş hemen acile yonlendirildim açiklik bakıldı 3 cmdi nasıl mutlu oldum çünkü artık yorulmustum son zamanlardaki ağırlıktan yatmak isteyip istemediğimi sordu doktor dedim tabiki yatırın😂 suniyi bile kabul ettim yeterki kavusayim hemen diye dogum haneye yatisim yapıldı suni takıldı onun öncesinde lavman lavmandan korkuyordum hicte acimadi suni sanci verilirken nst bağlıydı pekte bisey hissetmedim açıkçası kendi ağrılarım gibiydi ve malesef korktuğum basima geldi bebisimin kalp atışları duzensizlesti hemen sezeryana dediler tabi neye uğradığımı şaşırdım bi yandan mutluydum hemen kavuşacaktik minik bebeğimle bi yandanda korku dolu hemen sondam takıldı oda pek acıtmadı burda okuyup korkutuyordum kendimi sondayla falan hic korkmayin cidden çok acısızdi🥰 sonra beni ameliyathaneye götürdüler saskin saskin bakip durdum herkese belden 3 kere igne girdiğini hissettim o heyecanla acı hissetmedim bile bi elektrik carpmadi deil tabi bacağıma😀 ama normalmiş uyustummu uyusmadimmi noluyo yaa derken bi ağlama sesi ne oldugunu bile anlamadan oğlum doğmuştu dunyanin en guzel sesini duymuştum 🥲giydirdiler koydular yanağıma herseyi unuttum o an sarıl sarıl yaslar bosaldi gözümden kontroller icin goturduler 10 dkda diktiler kesinlikle acı hissetmiyorsunuz sadece saga sola yalpalandim🙃 deprem oluyor gibiydi sadece 😂 sonra ameliyathaneden lohusa servisine geldimm yatagima alındım bebisimm geldiii hemen koynuma aldim emzirmeye başladım şükür ki sutumde geldi şimdi yanimda uyuyor minik şey tam 40 haftalik dogdu ilkte yurumek biraz zordu dikiş yanmasindan ikinciye kalktığımda kendi basima odada yürüdüm birazcik agrim var ama olsundu yeterki oğlum iyi olsun 🥰❤