semakulekci alparslanin_annesi Başta geömiyor gibi geliyor ama çık hızlı geçiyor tadını çıkar 😊 son 29 🌸
Buki35 alparslanin_annesi bende son 92 daha hiçbir hazırlıgım yok😱benim ikinci doğum olacak busefer tırsıyorum sanki…sağlıkla gelsin evlatlarımız🙏
SerraveAnnesii 99 dan sonrası çok çabuk geçiyor 🙈🙈 benim son 35 gün 🥲 şimdi sanki durdu zaman yine geçmiyormuş gibi geliyor
alparslanin_annesi SerraveAnnesii bu zamana kadar çok çabuk geçti zaman bundan sonra ne olur bilmiyorum biran önce kucagima almak istiyorum tek bildiğim 😂
SerraveAnnesii alparslanin_annesi Hiç anlamayacaksın bundan sonra akıp gidecek ☺️35 gün kaldı geçmek bilmeyen 😀 bende bir an önce kavuşmak istiyorum artık 🥲
alparslanin_annesi SerraveAnnesii inşallah anlamam bende sen gibi 😂 Rabbım saglikli doğumlar nasip etsin bize 😊
Aslylmz Bizimde 29 🥲 30 dan düşüncede bi değişik oluyor ayları sayarken bi anda aydan az kalmış oluyor heyecan bastı😅🤦🏻♀️
alparslanin_annesi Buki35 ben ilk gebelik die çokta tırsmiyorum belki başıma gelecekleri bilmediğimden 😂 Rabbım sağlıklarını versin