Mrd Kovid oldum 25 haftaligim bilginize ve yardiminiza duaniza ihtiyacım var ağır geciyor ne yapabilirim
visneliayran Mrd henüz yeni atlattık, ağrı yoğun olduğunda parol içmekten başka bir şey yapamadım. Rabbim şifa versin inşallah zor bir süreç, inşallah hafif geçirirsiniz. Boş laf gibi gelebilir ama gerçekten bol C vitamini tiksinseniz bile mutlaka tüketin🤲🧡🌼
visneliayran Mrd adaçayını gargara yapabilirsiniz, sakın içmeyin ama bize zararlı. Sirkeli limonlu su bol bol bir de
Elifelbb Mrd çok geçmiş olsun bende 20 haftalığım temaslıyım test sonucum çıkmadı ama büyük ihtimalle bende pozıtıfım bütün semptomlar var çok zor gerçekten özellıkle eklem agrılarım sızlamalar…
Beysaa Bol limonlu su iç ağrıların için parol içebilirsin ıhlamur yap ballı limonlu onu iç bende geçirdim inşallah birşey olmadan atlatırsın Allah şifa versin
Nisak Tavuk suyu et suyu corba, taze meyve , ekstra vitamin , agrı cok artarsa parol, oksuruk icin pekmez isitip tereyagi ile içmiştim,sırtıma vikis surup havlu koyup yatmıştım kan sulandırıcı igne kullanmistim bide ekstra
HilalSerdaroglu BOL bol sıvı alıp dinlenin, d vitamini, aspirin kullanmak gerekiyor belki başka takviyeler. Mutlaka dahiliye uzmanına veya iç hastalıkları uzmanına muayene olmalısın. Bende 3 aylıkken geçirdim ve hastaneye çağırmıştı doktorum. Kan tahlili göğüs dinleme ve ateş takibi yapıldı
Ahsenravza Bende 25 haftalığım yeni atlattım hiç korkma aşın varsa çok hafif geçiyor ıhlamur iç zencefilli limonlu bide bol et haşlama yedim ben çok iyi geldi bol bol portakal suyu sık iç birde doktoruna danış kan sulandırıcı iğne veriyor doktor çok geçmiş oşsun
Gizemmmmm3590 29 haftalık hamileyim bende geçirdim.. bol limon , bol su , günde 1 tane parol ve doktorumun izni ile sombucol bağışıklık güçlendirici içtim nezle şeklinde geldi geçti..