MerveeD Buketiizm magnezyum kullanıyorum. Cok ıyı gelıyor back kalça agrısına fılan bir yan etkisi olmaı bana magnezyum eksikliği olanlarda genellikle bacak kas ağrısı fılan oluyor açıkçası Bendede bazen oluyor ama
irem-Dora Buketiizm kuyruk sokumu ve bel ağrım var diye doktorum yazmıştı, çok iyi geldi herhangi bir yan etkisi de olmadi bende
visneliayran Buketiizm 18 de covid belasında başladım kemik ağrılarım az da olsa hafifler diye önerildi, genelde hamileliğin ilerleyen haftalarında kemik eklem ağrılarında öneriliyor içiniz rahat olsun bir yan etkisi olma ihtimali çoooook düşük
Aslihan2 Buketiizm Bacak ağrısı icin basladik huzursuz bacak sendromu gibi bisey oluyor bazende kemiklerim sızlıyor ama ilac bemde gram etki etmedi hâlâ sabaha kadar evin icinde kıvranıyorum
Buketiizm Velbon yazdı doktorum yemi kullanmaya başlıycam sağ kolum ağrıyor parmaklarım uyuşuyor 1 haftadır hiç geçmedi uyuşukluğu
Aslihan2 Buketiizm Evet ben biraz gecince hemen uyuyorm gece sizisina uyanıyorum umarm bu durum doğum sonrası hemen geçiyordur 😵