YUSUFEFE Şuan 35 haftalik hamileyim sevgili anneler. 32. Haftamda calisabilir raporu aldim. Bayram haftasiyla beraber 3 hafta gecmis oluyor. Pazartesi ya da sali izne ayrilmayi dusunuyorim. Dogum sonrasina bauram haftasi dahil edilerek 3 hafta mi aktarabilir miyim ? Yoksa bayram haftasi dahil edilmeden 2 hafta mi aktarilir? Var mı benie ayni durumda olanlar 😶🤔 birde dogum oncesi calisabilir ve izne ayrilabilir raporlarinin ikisino de ayni doktordan almak zorunda miyim ?
gonulcelen YUSUFEFE ayrı doktordan da rapor geçerli oluyor kamuda çalışmıyorum ama bayramdan sonraya 3 hafta olarak atılır sonucta aldığımız raporda hiçbir resmî izni düşmüyorlar
Glmsr YUSUFEFE aynı doktordan.olmasi şart değil bende şu 37.haftadayım izinlerin aktarılıp aktarilmadigi konusunda herkes farklı bişey söylüyor ama aktarmaya calısıcam bende
Ozgun YUSUFEFE doğum sonrasına bayram haftasını da katabilirsiniz benim de öyle olacak pazartesi çalışamaz raporu alacağım hangi gün raporu alırsanız o günden itibaren izinli oluyorsunuz
YUSUFEFE gonulcelen peki.aldigimiz raporlarda direk hafta mi yaziyor yoksa hafta + gun seklinde mi yaziyor bi bilginiz var mi
Glmsr YUSUFEFE pazartesi gidip 37.hafta çalışamaz raporunu alicam bende ve artk doğum iznim baslamis olacak zaten şu an tatildeyim öğretmen olduğum için
gonulcelen YUSUFEFE 32. Hf aldığın rapor bitiş tarihi yazmıyor başlangıç yazıyor cubku ne zman Doğum yapacağın belli değil.dogum yaptığın gün tekrar rapor yazılıyor eksik kalan dünler 2 rapora ekleniyor.
gonulcelen YUSUFEFE 2 hafta sonra alacağım bnde raporumu haftası olsa yeter dedi 32. Haftama randevu verdi muhtemelen hafta yazıyor 32+3-5 gibi bir sınırlaması yok
YUSUFEFE Melikek ama o zamam günlerden kaybimiz olabiliyor. Simdi ayrilis saporuni 35 +4 te alacagim diyelim 35 haftalik hamile olarak verecek 4 günümu akataramayacagim
Melikek Bence de öyle ama ben bi arkadaşın raporuna baktim öyle yazıyodu. Benim de 35+2de alicam pazartesi günü mesela.
nunis Bayram haftasına denk gelmesi hiç birşeyi değiştirmiyor. Kullanamadığınız tüm izinler tam hafta olarak Doğum sonrasına aktarılacak.