Mervefarukk1 Arkadaslar basina bu sekil gelen oldumu hastanedeyim suan suyumuz geldiyse ne zaman sanci gelir pek bilgim yok doktorlarda pek ilgilenmiyor 😑 cok erken uzuluyorum kac gun yatarim hastanede tahminen sizce? Suan surekli antibiyotik veriyolar
UmutsuzPolyanna Mervefarukk1 ya üzüldüm kuzum su tamamen boşaldıysa çok bekletmezler bence sağlık sıhhatli kavuşun inşallah
seon90 Mervefarukk1 kuzum benm o haftada suyum gelmemişti 37+6 da gelmişti suni sancı verdiler 1 cm açılmam vardı.gece 12 gbi gelmişti suyum gittim hemen suni sanco verdiler ama adet sancısı gbiydi hafif sancım vardı ama sabah 8 de ebe geldi ondan sonra sancıö başladı 11 de doğurdum
Neslikra06 Mervefarukk1 su gelince sancı gelmeyedebilir benim suyum gelmişti ama kendi sancım hiç gelmedi ama 40 haftayı geçmişti suni sancı aldım bu yüzden sizin erken olmuş baya inşallah durdururlar doğumu
Beris Benım bi arkadasımın da 32. Suyu geldı yatısını yaptılar baktılar olmuyor sezeryana aldılar çok sıkur kızı da ıyı ama bı kaç hafta küvezde kaldı
Mervefarukk1 Beris cok sevindim canim simdi sagliklidir insallah bende kendimi herseye hazirladim bekliyorum insallah 😏😏
Benferus Mervefarukk1 sağlıklıca kavuşursunuz inşallah doktorlar gerekeni yaparlar merak etmeyin. Su fazlalığınız varmıydı ?
Mervefarukk1 Benferus cnm tum kontrollerimde hicbirsey yoktu hep suyu yerinde sagligi yerinde diyordu doktorlar 😑 hic belli olmuyor iste
Mervefarukk1 acemianneee_31 soru soruyoruz tersler gibiler sormaya cekiniyorum bide devlet hastanesi oldugu icin yapabilcegim bisey yok cnm 😏
Benferus Mervefarukk1 evet malesef belli olmuyor nasip ne zamansa o zaman geliyor bebişler. Sağlıklı olsunlar yeterki🤲🏻