minikbebegim19 3 saat idrarara çıkılmamalı diyor ben hemenn arkasına çıktım yine idrara çok çıkıyorum tutamadım ve cayır cayır yanıyor şuan o kısım. Bi sorun olur mu ki ya öf boşa mı gitti acep ilaç
Deletedmom_33 minikbebegim19 Ben 2 saat tutmaya çalışıyorum normalde WC ye çıkıp için diyorlar ya ilacı. Fayda edeceğini sanmıyorum
Civcivim000 minikbebegim19 ne kadar içerde kalsa o kadar faydalı bu ilaçlar o yüzden genelde gece wc ye çıkıp ilacı içip uyumayı tavsiye ederler. Sizin ilaç boşa gitmiş şuan bence
Sumiire minikbebegim19 canım hamilelikte yapılıyomu bilmiyorum aeastır eger hamileysen elma sirkesini suya karıştırıp genital bolgeni yıkıyosun cok faydası var geçiriyo yanmayı falan ama hsmileysen arastırıp yap mutlaka
AnnelikHayali Ben de kullandım bu ilacı enfeksiyondan dolayı. Öncesinde tuvalete gitmeme rağmen yine de üç saat bekleyemedim. Ama anlattığın gibi yanma vs olmadı bende.
Elifgoktug1 minikbebegim19 gece hicbirsey içmeden ilacı içip 3 4 saat beklemen gerekiyordu bosa gitmiş olabilir ilac
Elifgoktug1 minikbebegim19 biliyorum bende oyleyim ama doktor bana 3 saat sıvı alma sonra bunu iç yat dedi öyle yapınca çıkmadım tuvalete