Karlarkrelicesi13 Merhaba hamile anneler size bir sorum var 32+2 günlük hamileyim düğünlerde halay çekiyorum oynuyorum rahatsız olmuyorum ama zararli midir bebeğe şimdiden teşekkür ederim 😊
Pamusekerannesi Karlarkrelicesi13 tadını çıkar canım çünkü 35 hf dan sonra halay çekmeyi bırak totonu kaldıramıyorsun o göbekten 🙄🤣
Bahar54 Karlarkrelicesi13 ben oynamazdim acikcasi😧 plasenta ayrilmasi vakalarina cok denk geldim hastanede o yuzden temkinliyim. Haftaniz ilerlemis dikkat etmekte fayda var 🤗
Neroizm Karlarkrelicesi13 yok yahu neseleniyordur iste icerde. Zaten sikinti olsa siz de agri sanci hissedersiniz belinizde ve karninizda. Hareketli annenin hareketli ve saglikli bebegi olur ama yine de cok zorlamayin.
Karlarkrelicesi13 Didemalkanendik bende oynuyorum rahatsız olmuyorum ama beni oyundan çıkarıyorlar doğum yaparım diye 😂
Karlarkrelicesi13 Pamusekerannesi suan oturup kalkmak zor ama halay çekmeyi çok sevdiğim için çok hareketli oluyorum oturunca hiç rahat değilim illa ayakta olucam hareket edicem
Karlarkrelicesi13 Bahar54 bilmiyordum onu ama oynayınca çok rahatım kalcamdaki krap gidiyor ayaklarımın siskinligi iniyor
Bahar54 CansuKrgeerAkar ani hareket, bi yerlere uzanma vs gibi durumlarda ( tabi baska etkenler olabilir) plasentanin rahim duvarindan ayrilmasina sebebiyet verebiliyor ve cok ciddi sonuclari oluyor. O yuzden temkinli olmak lazim ne olur ne olmaz :)
Elcnerdgn SrpDrsn58 sende herkese aynı şeyi yazıp güleceğim yoktu diyip duruyorsun başka bi cümle bilmiyomusun sen ya 😂😂
Elcnerdgn Karlarkrelicesi13 bu şahsiyet geçen gün benim postuma da aynı asalamalarda bulundu kaleye bile alma canım garip birisi. Ben hamile bi bayan olup olmadığından bile süpeliyim
Esma5825 Elcnerdgn kesinlikle katılıyorum ya kafayı yemiş gerçekten kadınsa kocasına acıyorum. Önüne gelene sataşıyor psikolojisi bozuk 🙄
Karlarkrelicesi13 Elcnerdgn ben diger postalardada gördüm çok gereksiz yorum yapıyor ve çok terbiyesiz konusmasi var bence hiç muhatab olmamak lazim
Elcnerdgn Esma5825 gerçekten psikolojik sorunları var bencede herkese sataşıyor böyleleri nasıl çocuk yetistiricek sasıyorum