minikkminik Bi kaç saatte bir sanırım belime ağrı giriyor karnıma da hafif hafif şekilde, belime sıcak su koymak rahatlatıyor bi zararı oluyor mu daha önce postlarda okumuştum ama hiç hatırlamıyorum bu hamilelikte hafıza da kalmadı bende 😅
minikbebegim19 minikkminik İnternette değil yazıyor ama duş alırken sıcak suyun doğumu başlattığını daha doğrusu erken doğuma sebebiyet verdiğini düşünürsek zararlı olabilir. Ben dikkat ettm bacaklarıma koydum genelde
211212g minikkminik ben zararlı diye biliyorum cnm arkadaşım hamileliğin başında sıcak su torbası koymyş beline ve düşük yapmıştı sizin haftanız ilerlemiş ama erken doğuma sebep olabilir her ihtimale karşı koymayın derim yinede siz bilirsiniz
minikkminik Bahar1508 yok bebek açısından değil de acaba erken doğuma sebep olma tarzı bir ihtimal açısından aklıma takılmıştı açıkcası 😊
minikkminik minikbebegim19 evet bende internetten baktım öyle yazıyordu da sizin de dediğinz gibi erken doğum açısından bi sakıncası var mu diye aklıma takıldı benimde ☺️