Seda09 Firdevs_sahinnn Firdevs_sahinnn 3 ay önce gorumcem yaptı canm orda doğum depend kullandirmamislar
Mysaa Firdevs_sahinnn söyle sezaryansan kendileri bez veriyolar dikişleri sıkmaması adına belki ilk gün istemezler sonrasında kanaman olursa hastane cıkısında illaki kullanirsın canım
Firdevs_sahinnn Aselinkooo Burda okumuştum bi kaç kere kullandırmıyorlar diye de net olmak için sordum tekrar😇
Aselinkooo Firdevs_sahinnn doğum zamanı onlar veriyor hasta bezi eğer sezeryan değilse yaraya denk gelmesin diye yani odaya geçtikten sonra değiştiriliyor genelde Ben öyle yapmıştım yani müdahil olacaklarını sanmam öyle yaparlarsa da kendileri bez vermeleri lazım 😊
Firdevs_sahinnn Mysaa İlk hamileliğim ve şuanlık normal gözüküyor 36 haftalık Bakalım aldım da elimin altında olsun diye kullandırırlarsa kullanırım😇
Mysaa Firdevs_sahinnn bende aşmıştım ama hiç kanamam olmadığı için kullanmak nasip olmadı kaldı elimde 😊 dikişler hassas ya birkaç gün belki önlem amaçlı takma diyebilirler sonrasında kullanırsın