eylulabla_oluyor Melteminkuzusu kimseyi umursama canm herkes çok bilmiş oluyor ilk zamanlar her lafa alınırdım ama sonra ben ne dersem o kimseyi umursamıyorum
Tubatural Melteminkuzusu sut sagma pombasini elektirik li oldu birini esim dusurup kirdi sonra yenisini aldik onunda yikamak icin parcalarini kirinca 3. Cuyu almadim daha siringa olayinida denedim gogus ucu cikaran pompayida denedim emmiyo biberona alismis goguste kuvvet yapmak istemiyo
bukusum Melteminkuzusu parmagini agzina sokup ust damagini hafif hafif kasir gibi yap. O sirada parmagini emmesini sagla. Sonra meme ne ver. Benim oglumda ise yaramisti oda emmiyordu. Ise yararsa bana mutlaka don. 🥰
AysegulS_21 Melteminkuzusu emzirme danışmanına randevu alıp gidebilirsiniz. Bu gibi durumlarda mutlaka uzman tavsiyesi almak lazım
Hulya-elrn Sabırlı olun vazgecmeyin korkmayın tutacak benım kızım tam bır hafta tutmadı beni benımde ucu yoktu malesef stres yapma sen kazanacaksın ne olursa olsun pes etme sürekli dene
Tubatural Melteminkuzusu biberona alisak bebek gogus tutmaz derler bakalim mememi kazancak biberonmu sen her seferinde gogusunu ver