Aybikee Pelus epidural değil de spinal olmasın o? Spinalin yerini bulmakta zorlanabiliyormuş doktor ama epidural hemşirenin kan alması gbi bileymiş anestezi uzmanı için
Edabilal2005 Kizlar Ben yurtdışında yaşıyorum ve ikinci doğumumu epidural olarak yaptım evet sancınız tam olmasa da kesiliyor rahatlıyorsunuz ıkınmaya sıra gelince makine de sancınız geldiği zaman size ıkın diyorlar ona göre ıkınıyorsunuz zararlarına gelince felç olma riski var bunun icin herşeyi kabul ediyorum diye imza atıyorsunuz !!!! iğneyi yaparken çok dikkatli olunması gerekiyor ve benim ondan beridir belim agrıyor bel fıtığı oldum ordan geldiğini söyleyemem ben öyle tahmin ediyorum siz de iyi düşünün yaptırırken Ben istediğimden değil mecbur kaldığım icin yaptırdım
Sevdhusna Bence bayanlar normal derim kiii üçüncü dogumumda demistimki kimseye normal doğru demiycem demiştim ağlayarak çıktım doğumdan sonra bile zor bi doğumdu 3750dogdu tosun oğlum ama simdi kızım geliyor ve ben normal doğurcam çünkü o sancılar günahlara kefaret bizde yeni doğmuş gibi olacaz hepimiz gunahkariz çünkü canlarim Rabbim şu seher vaktinde hepimizin ve bebeğimizin sevdiklerimizin canini korusun sevgiler canlar:)
SevcanahinBingl [silindi] evet bende kulaktan dolma bilgiyle sormuştum doktor onayladı ama gerekli olan seylerı yapar dıkkat edersen olmazmıs
Linakusum tugceee10 yok kiz abartmayib🤣 medipol de yapti arkadas 3 bine cikdi avrasyada yapan 2 bine yengem şafakda yapti 2 bin korkutmayin hamisleri🤣
Cekuli Epi topu normal doğum yapıcaz hercanlının yaptığı gibi içimizde kalmayacak direk plan yapmayı anlayamıyorum gerçekten şahsen ben normal istiyorum ve epidural düşünmüyorum neden omuriliğimden iğne yaptırayım ki + olarak his azalmasından ıkınamama bu sebepten yukardan baskı uygulandığı için yırtılma ihtimali çok daha yüksek oluyor herkesin kendi tercihi tabiki ama kendinizi kolaya şartlamayın en güzel Doğum en az müdahalesi olandır.
[silindi] Cekuli en zoruna hazırlıklı olmamız lazım yani☺️ Biraz korku olunca acı en aza nasıl iner onun çözüm yollarını bulmaya çalışıyoruz sanırım ☺️ Ama bir yandan da riskleri olunca insan iki kat düşünmeye başlıyor 🙄
SevcanahinBingl Cekuli sizinde 36. haftada 3600 kg bebegınız olsa yırtılma ihtimalinin cok oldugu sızde dusunursunuz😎