Mata___ Merhaba Anneler Hamileliyimi oyrenmeden once kahve icerdim cok sizce bebeye bir zarari olmusmudur?
iremss Mata___ yok yani gebeyken de belli miktarda kafein alabiliosnz riskli gebeliksenz o zaman doktor mutlaka uyarır
Renginveannesi_ Mata___ yok canım bir şey olmaz Allah’ın izniyle bende 6+4 te öğrendim abartısız söylüyorum çalıştığım için hem işe gitmeden hem işte bide eve gelince kahve içiyordum bilmiyordum yani bişey olmadı çok şükür şimdide abartıya kaçmadan içiyorum
irem-Dora Mata___ olmaz canım, ilerleyen haftalarda bile bir fincan olmak şartıyla tüketilebiliyor. Tabii demir eksikliginiz veya riskiniz yoksa. Böyle seylerle canınızı sıkmayın, hamileliğin keyfini çıkarın ☺️
Mata___ iremss Dune oyrendim gebe oldugumu korkum suki onceden ictiklerim bebeye bir zarar vermez dimi?
Mata___ Renginveannesi_ Aynen bende bir sabah birde aksam iciyordum 2 gundur icmiyorum yorumunuz icin tesekkur ediyorum icimi rahatlattiniz
35lavanta Mata___ Sen kahve içmişsin ben 2 aylık hamileymişim ve testtede çıkmayınca hergün 1 paket sigara bayaaa da alkol tüketmiştim doktora ilk sorduğum bu olmuştu oda hanilelikte ya hep ya hiç mantığı vardır demişti kalp atışlarını dinletti keseyi gösterdi şuan herşey olması gerektiği gibi bir sorun olcak olsaydı olurdu riskli gözüken birşey yok demişti.. birde ilk 1 ay içinde zaten bden sanırım daha hamile olduğunu kavrayamıyordu ondan birşey olmuyordu diye bir duyum kalmış aklımda yine yalan olmasında
bluees1207 Mata___ bana doktorum günde 1 bardak çay 1 fincan kahve serbest dedi. Fazlası olmadığı sürece problem olmaz allahın izniyle 🥰