fatosude33 Merhaba kızlar 30.haftadayım 4 5 gündür nefes darlığı göğüs sıkışması oluyor gündüzleri çok rahatsızlık vermiyor ama akşamları artıyor.Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba,bu durum normal mi napmalıyim ?
Bahar1508 fatosude33 ben de 33 haftalık oldum son 3-4 gündür nefes alamıyorum batıyor sanki tam oturamıyorum geriye cok yaslanmam gerekiyor
okuyor fatosude33 20. Haftadan sonra başladı bende. İki yastıkla dik yatiyorum. Ve gece lambası açık uyuyorum. Psikolojik mi bilmiyorum biraz rahatlatiyor
Narmina95 fatosude33 bendede cok oluyır canm hatta geçen akşam acile gittim göğsüme ağrı saplandı cok korktum acildeyse baktılar Herşeyime Kalp ritmine tansiyon şeker Kan değerlerine hiçbişeyin yok dediler bebek baskı yapıyor göğüs kafesine o yüzden oluyormuş normalmiş o yüzden artık korkmuyorum.
fatosude33 Bahar1508 Bende de öyle ya oturamıorum yatamıyorum gündüzleri çok rahatsızlık vermiyor ama geceleri göğüsüm sıkışıyor nefes alamıyorum öksürük oluyor nefesim kesilince de😢
fatosude33 Narmina95 aynen bende ya kaç haftalık hamilesiniz acaba? Ben birkaç kez gittim de buhar verdiler birazcık rahatlattı ama geçici olarak 🥺
Narmina95 fatosude33 34 haftalığım Cnm.Bana buhar falan vermediler İyne yapalım isterseniz ağrı kesici ama hamilesiniz dedim gerek yok
fatosude33 adsmom doğum şekli belli mi acaba benimki sezeryanla olacak da 38 de felan oluyormuş o yüzden sordum canım
fatosude33 adsmom o zaman azıcık kalmış Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah canım 🤲🥰