benimmdunyamm Tiktokda bir doktor gördüm canlı yapıyordu 10 haftalıkta bulantım olmadı bir sorun olur mu diye bir ulturasyona girmenizde fayda var bazen kötü sonuclaniyor falan bazen de bir sıkıntı olmuyor dedi açıkçası tedirgin oldum böyle basına gelen var mı
Ozgeozgul benimmdunyamm yooo benim hiç bulantım olmadı hala da yok gayrette her şey yolunda 15 haftamdayım
Mouradi benimmdunyamm Ya canım benimde sabahları bazen oluyor bazen hiç olmuyor tüm belirtiler gidip geliyor buda normalmiş çok kişidi oluyor. Şükür her şey iyi bizde, bende 10 haftalığım endişe etme bebiş iyidir İnşaAllah 🥰
Azra_Mom benimmdunyamm ilk defa duydum doktorlar bulantının olmasını veya olmamasını bebekle ilgili bir sorun olacağına yormuyorlar bu anneyle alakalı diye biliyorum ben yani hormonların anneye olan etkisi ama kafanızda soru işareti kalmasın doktorunuzdan daha net cevaplar alırsınız sorarsanız
funnymummy benimmdunyamm biz 12+3 olduk şükür hiç kusmadım bulantım öyle olmadı sadece arada iştahsızlık oldu başka bir sıkıntım olmadı takılmayın herkesin hamileliği kendine özgü😎
benimmdunyamm Ozgeozgul ne bilim bu adam beni korkuttu benim normalde vardı bulantım bugün hafif oldu ama hiç kusma oldu tedirgin oldum.
Ozgeozgul benimmdunyamm herkes dua ediyor bulantısız kusmasız hamilelik için tiktoku ve Google boşverin doktorunuz en derse odur ona güvenin
benimmdunyamm Ozgeozgul inşallah kötü birşey olmamistirda kesilsin yani ne bilim habire kötü şeyler yazmış millet
Ecemselmaarslan benimmdunyamm kızımda kusmaktan boğazımdan kan geliodu ama bu gebeliğim de 12 13 haftaya kadar sürdü pat diye kesildi kendi doktorundan başkasına bakma içini ferah tut 😊🙏
benimmdunyamm Azra_Mom malesef devlete gidiyorum numarası yok ayın 21 de gidecem kontrole akşam istifra ettim zaten sanırım eskisi kadar yoğun değil hafif hafif geliyor bulandı
Azra_Mom benimmdunyamm herkeste değişiyor işte doğuma kadar kusanda var bir anda geçende bende 24+1 hala bulanır ilaç içmesem
benimmdunyamm hayat_23 Aslında öyle demiyorlar hiç bulantı olmayabilir o ayrı mesele diyorlar ama bulantısı gebeliğin başından beri olup birden kesilenler için normal değil diyorlat
hayat_23 benimmdunyamm o doktoru tahmin edebiliyorum. Hediye gelmeden yayına misafir alıp soru cevaplamiyordu😅
benimmdunyamm hayat_23 hahaha yok kız cevaplıyor ama hediye atanlara öncelik 🤣🤣🤣ben hiç atmadım hediye 2 3 kere cevapladi murat adı hiç yorulmuyor herhalde işte işi gücü canlı yayın