neslihanszn Merhaba kızlar 23+ 4 haftalık hamileyim özel hastaneye gidiyorum ama gebelik şekerine baktırmak için de devlet Hastanesinden sıra aldım 26 hafta çok geç olurmu gebelik şekeri için .
Zeynepppdyg neslihanszn merhaba o süreye kadar sağlık ocağımda açlık tokluk kan şekerinizi ölçtürebilirsiniz duruma göre önlem alırsınız
Tazeanne0134 neslihanszn canım bende 23+4 haftalık hamileyim bugün yaptırdım şeker yüklemesini 50 gr istedi önce aç karnına kan aldılar sonra 15 dk içinde ilacı içip 1 saat sonra da tokluk kan şekeri için kan vermemi söylediler sonuçlar 10 gün içinde çıkarmış da sen özele giderken niye devletten randevu aldın
neslihanszn Zeynepppdyg Zeynep hanım yarın kan değerlerime baktırmak için sağlık ocağına gidicektim zaten gebelik şekeri için acmi gitmem lazım acaba
Tazeanne0134 neslihanszn ha bide 26 geç olmaz zaten 24-28 haftalar arasında yapılıyor şeker yüklemesi BestMom5 gebelik şekeri için şeker yüklemesini sağlık ocağı yapmaz sadece açlık ve tokluk kan şekerine bakılır oda şeker yüklemesi olmaz
Zeynepppdyg neslihanszn evet en az 8 saatlik açlık olması gerekiyor 8 de kan vericekssniz gece 12 den sonra birşey yiyip içmeyin (su içilebilir)
neslihanszn Tazeanne0134 biliyorum bu şekilde yapıldığını ama özelde fiyatı pahalı olur diye düşündüğüm için devler hastanesinden sıra almıştım
Tazeanne0134 neslihanszn anladım canım valla ben oğluma hamileyken özele gidiyordum çok vermemiştik galiba ama şimdi o ne kadar oldu bilemem