Balarisiii Kızlar bugün sancım var diye gittiğim acilde ilk defa çatı muayenesi oldum ve dayanılmaz bir acısı oldu çok zordu ister istemez bağırdım doktor da bunda böyle yapıyorsun doğumda ne yapıcaksın dedi gerçekten doğum çok mu zor beni korkuttu açıkçası
Ulku-22 Balarisiii yani bu konu hakkında cok şey duydum ve okudum acısı olmayanlar kibar davranıldı dedi acısı olanlar zorladı dedi kontrolsüz Bi şekilde mi baktı acaba , bak şimdi bende korktum 🥲🤦♀️
Flyderndkk Balarisiii normalde muayene olurken sıkıyor musunuz kendinizi? Alttan ultrasonla bakarken ya da kadın hastalıklarında ilgili vajinal muayene yapılırken? Eğer kendinizi kastıysanız canınız acımış olabilir. 2 ince parmakla bakıyorlar çünkü çok zor bir şey değil.
Balarisiii Tugcevemercimek 10 saniye bile sürmedi ama biraz canım yandı alttan ultrason acıtmamıştı hiç
Selin12- momzilla kendinizi kasmayın rahat olun öyle korkulacak gibi acı olmuyor kasarsaniz eğer o zaman acı oluyor
Balarisiii momzilla ben 30 haftalığım ilk deneyimim kötüydü inşallah diğerleri kolay olur çünkü doktordan doktora değişiyor
Balarisiii Flyderndkk yok hayır alttan ultrason hiç canımı acıtmıyor ama çatı muayenesi farklıydı kastım biraz galiba
herhangibirkullanici Kendinizi rahat bırakmamışsınız ve kasmışsınız. Canınız acır tabiki. Burada bu şekilde yazarak diğer hamileleri korkutmayın. Defalarca muayene oldum hiçbirinde canım yanmadı, doktor ne derse ona uyuyorum kendimi rahat bırakıyorum.
Balarisiii herhangibirkullanici benim amacım diğer hamileleri korkutmak değil canım tecrübeli olanlara sordum ben de doğumdan korkuyorum
Pinar-25 Valla ben bi önceki gebeliğimde başka başka yerlere alttan bakılmıştım içlerinden. Sadece bir tanesi çok acıttı hayvan gibi davrandı insan değildi ve devlet hastanesiydi içlerinden bir tanesi vardı hiç hissettirmedi bile yeminle dedimki yaptınızmı evet canım bitti kalkabilirsin dedi çok şaşırdım
SerraveAnnesii Şu an 34.haftadayım Bende 38.haftada çatı muayenesi olucam. Burda böyle yazarak insanları korkutmanın anlamı yok. Beni de daha önce alttan muayene ettiler hiç canım yanmamıştı yapan kişiyle de alakası olabilir.
Balarisiii SerraveAnnesii benim amacım kimseyi korkutmak değil canım benim de alttan muayenelerim çok rahat oluyor acı hissetmiyorum ama bugünkü deneyimim başkaydı ve doğum için beni korkuttukları için yazma gereği duydum
Ezmir06 Balarisiii ben 20. Haftamda enfeksiyon nedeniyle oldum zaten enfeksiyondan dolayi cok canim aciyodu muayne sirasinda doktorumun yakasindan tuttum senin doktorun laba davranmis hamilesin böyle soylemesi dogru degil insallah saglicakla kucağına alirsin
Xxz Balarisiii valla benim doktorum çatıya bakarken beni çok bagirtti dayanamadım hayır sezeryan istiyorum buna bile dayanamadım dedim,sonra eve geldi korka korka baktırdım hiç canım yanmadı eli yumusacikti sanki şaşırdım kaldım. Bence bakan kişiyle alakalı bu durum. Doğumdan da korkma emin ol çatı muayenesinden daha rahat oluyor .çatı içeri birşey sökülüyor burda sen çıkarıp rahatlıyosun öyle düşün ve korkma ikisi de dayanilmayacak şeyler değil. Vücudumuz buna göre programlanmış yaratılmış .