Rabias Tiroit ilacı kullanıyorum tahlil için sağlık ocağına gittim ve anti tpo ve anti tg yüksek çıktı ve dahiliye ye gitmemi söyledi pazartesi gidicem bebeğime bi zararı olur mu acaba bu arada 22 haftalık hamileyim
AsyamLinam Rabias merhaba üzerinden baya zman geçmiş ama bende bugün yaptırdım bu testleri benim de anti tg yüksek çıktı siz ne yapmıştınız bebeğe zararı oldu mu
sebnemrah Rabias Eger hasimato varsa ki bnde var bnmde hep yüksek cikiyor antikor seviyesi o tehlikeli olcak donemi gecmissin bana hamileligimin basinda bagisiklik sistemimi baskilamak icin ilac vermislerdi
Eda1994 Rabias 6 sene once ogrendim troitim oldugunu ilac kullaniyorum 5 kusure yukselmisti 1bucugun altinda olmasi lazimmis yoksa hamile kalamassin demislerdi ilacla dustu degerler troit yoksa bile hamilelikte cikiyomus bi an once git doktora zazari var sanada bebegede ole okumustum
Kbra7777 AsyamLinam merhaba şu an bendede anti tg yüksek çıktı 6 haftalık hamileyim henüz doktorla görüşemedi. Sonuç alabildiniz mi
Hira06 Aminem2020 anti tpo hashimato hastalığında görülen vücudun kendi kendine savaş açması durumu diyebiliriz canım muhtemelen tiroid hapı başlarlar bebeğe bir zararı olmaz korkmayın
Aminem2020 Hira06 evet cnm bende hasimato hastasiyim tiroit ilacı zaten kullanıyorum anti tpo mda çok yüksek ama doktorum bununla alakalı bişey demedi bende farklı bi ilac mi kullaniliyor acaba dedim
Hira06 Aminem2020 yok canım onun için ayrı bir ilaç yok bu anti tpo antikorlarını bizim vücudumuz üretiyor hashimato rahatsızlıgından dolayı onun bir önemi yok çok takılma tsh normal seviyelerdeyse sıkıntı yok 👍
Zeynepzumra Bende tiroid hastasıyım aylık kontrollerımı mutlaka yaptırıyorum cok onemlı göz onunde bulundurun derim hamılelıgımden oncede wardı fakat hem ılac ısmı hem mg degıstı 33+1 im hâlâ da kullanıyorum ılacımı