elfmoom Ozgamzeoz bol su, pamuklu iç çamaşırı, kuru vajina, bölgenin tüy bakımından temiz olması, doğal antibiyotik sayılan sarımsağın yemeklerde ve yoğurtlarda tüketilmesi🙏🏻 lakin herşeye rağmen geçmeyen enfeksiyonlarda kültür vermekte fayda var
3oglanannesi Ozgamzeoz benim dikkat ettiğim şeyler günde 3 litre su 2 bardak ev yapımı ayran günlük çamaşır değiştirme kuru olmaya dikkat ediyorum sadece peçeteyle kurulanıyorum iç çamaşırlarını yüksek ısıda ve ayrı yıkıyorum haftada 1 veya 2 defa sadece suyla taharet almak yeterli dedi dr idrar zaten stril bişey dedi bende öyle yapıyorum şükür enfeksiyon olmadım hiç
_Lavinya Ozgamzeoz https://www.daglarkizi.com/urun/kizilcik-ozu-340ml Bu benim sürekli kullandığım bir ürün. İletişimleri de çok iyi. Bakabilirsiniz 🌸☺️
_Lavinya Ozgamzeoz Muhtemelen veriyordur. Ama ben midenizi bulandirdigi ve icemediginiz için bunu önerdim. ☺️ Tadı kuş burnu tarzına benziyor ve şekerli. Bunu rahatlıkla tüketebilirsiniz.
Gamzeates Ozgamzeoz kuru dutu kaynat yatmadan önce bir bardak için bir de sabah için çok faydasını görüceksiniz kuru dut içebilir miyim diye yine bir danışın ona göre yapın gerçekten enfeksiyonu atıyor hamileliğim başından beri enfeksiyon var bıktım artık ya
Mervesya Ozgamzeoz 750 ml kaynamis suya 30p gram karnabahari at canim 5 dakika agzi kapali kaynat yarisini sabah yarisini aksam ic. 7 gun yap 3 gun ara ver sonra bi 7 dun daha yap yine 3 gun ara sonra bi 7 gun daha yap toplam 21 gun yapman lazım